ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пт, 29.03.2024, 10:43
 
Поновлені теми
 
        

пошук по сайту:

 

 
НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
форум сайту Анумо знову віршувать! » Поезія - це завжди неповторність » Поетична майстерня » Люди, якими Ви захоплюєтесь. (Тема про Людей)
Люди, якими Ви захоплюєтесь.
Дарка    Date: Сб, 09.08.2008, 21:11 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Друзі
 
Повідомлень:
12
Ми ніколи не кажемо своїм янголам те, що хочемо сказати. Хто Ваш Янгол в мистецтві? Творчі люди пишіть! Щодо мого Янгола, прочитайте в моїх творах тут на сайті і все зрозумієте :yes:

Додано (09.08.2008, 21:11)
---------------------------------------------
Люди! Я чекаю на Ваші відповіді!


Дарка
 


karas    Date: Пн, 13.05.2013, 11:03 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
156
У мене багато видатних особистостей є в життя на яких я б хотів рівнятися і стараюся дивитися і вивчати їх довершеність, часто незрозумілість, життя, і величність їх творчості. Я тут не буду називати ні видатних музикантів ні інших видатних людей , а почну із поетів.
   А почав , як не дивно я вивчати найперше творчість не з українських поетів.
Ось що я віднайшов із своїх давніх записок 22.02.1992 року,якщо хтось хоче загадковість то я напишу перше свою думку, а потім може хтось собі щось нагадає.
    Зачарована філософія думки,утруджене життя і живучість неперевершеного буття.Втрачає лише той , хто не зрозуміє її, а здобуває той хто проникне в тайни її слова , і збагнув смисл її життя.Геній який ожив 150 років після народження , - це неперевершений майстер майбутнього.
      І ще одна пізніша записка від 23.07.1997 року.
      Самопожертва її для поезії незрозуміла, може для неї поезія - пошук Бога ? Якого вона не змогла знайти ?! ЇЇ страждання виплекані нею ж , як прекрасні квітки надії , які змінюють свої відтінки щодня.Кожне речення, ба !, кожне слово , як перлина ,знахідка коштовного кладу думок ,вміння її збагнути - це багато чому навчитися.
     Чого вартий її один найкоротший віршик (ясно в перекладі Марії Габлевич)

      ЛЮБОВ - ЖИТТЯ ПРЕДТЕЧА

      І СМЕРТІ   -   СПАДОК

       ТВОРІНЬ   -   ЗАЧАТОК
    
        ДУШІ         -  СВІЧАДО.

       Хто ж з поетів світового масштабу може так сказати не здогадуєтесь.
     Та це ж Емілі Дікінсон, відома світові як затворниця.Вона відмовилася від заміжжя, вона навіть згодом ні з ким не спілкувалася, вона виклала свої переживання так недосяжно , що досі ніхто в її стилі нічого не написав, її самородок, геніальна простота просто захоплює, її витонченість кожного слова манить своєю супер досконалістю.Її ніхто майже не допомагав, бо в її час - вона була ( я вважаю що і зараз) неперевершеною новаторкою , яка підняла такий незбагненний часом її вірш , на непідйомнудосі для нікого вершину.І хто б з поетів, і взагалі , людей, не вчитувався в її слова, то не міг би ніяк збагнути те , що вона за життя ніде далеко не була, не їздила, а який всествіт в її творчості, яке знання Бога , яке відчуття життя навколишнього середовища , НЕЗБАГНЕННО !!!
     Багато хто з нас шукає світ ,  Бога , десь далеко , Бога в різних храмах , часто дуже далеких, світ у подорожах , витрачаючи на це чи своє здоровя , чи хтось великі кошти , щоб знайти сенс життя , сенс перебування і народження людини на цьому світі , але я ще раз переконуюсь - перше ніж шукати Бога, всесвіт , сенс життя - нехай кожен глибше і глибше загляне в свою душу , і там все віднайде. І Бога ,првильного без перекручень іншими людьми , релігіями , церквами... і всествіт ... бо вся правда нашого життя є в душі у кожного( нехай мене пробачать за єретицьке бачення релігії ) . Я вважаю перш ніж іти до храму в якому ( у будь якому ) є БОГ , треба знайти Бога в своїй душі і лише тоді нести Бога до будь якого храму( будь якої релігії чи конфесії). Бо сказано - в кожній душі є храм Духа Святого , лише треба як цей світ ,його очистити від брехні, заздрощів, і всякого іншого сміття, тоді і явится Бог у свій своїй світлості і чистоті.
     Бог явився в творчості Емілі Дікінсон , і вона несе Бога кожному з нас.


надія-крок до майбутнього
 


virchi    Date: Пн, 13.05.2013, 22:38 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адміни
 
Повідомлень:
1704
Дякую за відверту і вичерпну відповідь!
Цитата (karas)
лише треба як цей світ ,його очистити від брехні, заздрощів, і всякого іншого сміття, тоді і явится Бог у свій своїй світлості і чистоті
- як важко це зробити, як важко...


... Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?
 


natalka7474    Date: Вт, 14.05.2013, 12:33 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
108
Я ЗАХОПЛЕНА ТАРАСОМ ГРИГОРОВИЧЕМ ШЕВЧЕНКОМ.  ВІН ЗАВЖДИ АКТУАЛЬНИЙ...ОСЬ ПОДИВІТЬСЯ, СКІЛЬКИ ЧАСУ ПРОЙШЛО З ТИХ ПІР ,КОЛИ ВІН ПИСАВ СВОЇ ТВОРИ,А ЩО ЗМІНИЛОСЯ???  ТА НІЧОГО.  ОСЬ ЧОМУ ВІН ДЛЯ  МЕНЕ ОСОБЛИВИЙ.

У всьому світі хай спокійно діти сплять,
І хай не будять їх ні танки, ні гармати,
Хай їх оточує любов і благодать,
А поруч з ними завжди будуть мама й тато.
© 2014 Н. Хаммоуда


Post edited by natalka7474 - Вт, 14.05.2013, 12:37
 


xuanmitchel    Date: Вт, 21.03.2023, 17:00 | Message # 5
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
3
Дякую!
 


Qiwi    Date: Вт, 11.04.2023, 15:06 | Message # 6
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
3
спасибо
 


форум сайту Анумо знову віршувать! » Поезія - це завжди неповторність » Поетична майстерня » Люди, якими Ви захоплюєтесь. (Тема про Людей)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:



 
     
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz