ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пт, 19.04.2024, 04:18
 
Поновлені теми
 
        

пошук по сайту:

 

 
НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

 
форум сайту Анумо знову віршувать! » Поезія - це завжди неповторність » Навколо поетичного сайту » Давайте знайомитись (знайомство з поетами, знакомство с поэтами, знайомство)
Давайте знайомитись
COCODE    Date: Пт, 17.04.2009, 20:20 | Message # 76
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
38
Міро, я ж не прощався. Я легенько переконував щоб ти не робила поспішних висновків (можна на ти ) Ти їх не зробила, от і добре. Ти добре пишеш, а критика тобі потрібна як повітря, попробуй навчитися її сприймати. Дарма не критикують. Я пробую сприймати, іноді аж вию як пес поганий, був переконаний що все добре, аж раптом все треба робити по новому. Добре що мене ніхто не бачить, а тоб злякався мабуть. але я помовчу за себе. Нарахунок довіри людям....що я можу сказати......тобі так здається що довіряти ти не будеш, згадаєш мої слова. Будеш довіряти. :)

шукаю те чого нема
 


guska    Date: Пт, 17.04.2009, 22:51 | Message # 77
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Друзі
 
Повідомлень:
88
Мішо! Рахувать до ста не потрібно. Треба уявити себе хоч на секунду на місці тієї людини, до якої у Вас у цей момент палає вогонь ненависті чи простої злоби. Це дуже важко буває у молодості, набагато простіше це розуміють літні люди. Але, якщо Ви - молода людина і це Вам під силу - вітаю Вас. Найтяжче навчитися співпереживати іншій людині. Можливо, коли Ви так нервуєтесь у Вас говорить Ваше Его? Тож бажаю Вам від усього серця розібратися у собі якомога раніше, щоб не пошкодити стосунки з близькими та рідними.
З повагою до Вас guska

Mira, ти просто молодчина! Такими простими словами пояснила свою любов до неньки Батьківщини. Дякую за пережиті емоції. Правда не можу погодитись із словами: "попалася на твій гачок", та "ой вічна пам'ять тобі. Вкраїні!", але то Ваше авторське рпаво як Ви так вважаєте, що саме ці слова правильно розкривають Ваші почуття.
З повагою до Вас guska


semper tiro
 


COCODE    Date: Пт, 17.04.2009, 23:02 | Message # 78
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
38
Незнаю що там в мені палає, цілком ймовірно що моє Его. Пробую його втихомирити, але як я вже казав незавжди вдається. Мені приємно слухати поради від людей, пробую їх втілити у життя. Дякую.

шукаю те чого нема
 


Mira    Date: Сб, 18.04.2009, 15:27 | Message # 79
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
79
Дякую, guska. "Попалася на гачок" - просто закохалася. Як хлопці дівчатам попадаються. Знаєте. Ну а про вічну память нічого сказати не можу. Просто память. Але дякую.

COCODE, Ти (можна перейти, я не горда) такий, як і я. Часто мені теж здається, що вірш ідеальний (хоча такого ніколи не буває). а тоді виявляється, що трішки налито води, і рима пропала. і думки не по змісту влізли. Людям, як не кажи, боюся довірятися, але всеодно довіряю. Бо я не можу все робити ідеально, потрібна підтримка і поради. я критику сприймаю, як належне. просто ці два дні для мене були важкими, от і зірвалася. я вибачаюся, бо може перегнула палицю. я людина добра. чесно.


Більше враження для чоловіка це вираз обличчя, який надягає на себе жінка, а не сукня, що натягнена на її тіло.
 


Atom    Date: Вт, 10.11.2009, 16:13 | Message # 80
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
11
Всім прівіт. Мене звати Антон. Мені 17. Народився в Білій Церкві і жив там до цього літа, а потім переїхав до с. Ленінське Сквирського району, тепер про себе усім кажу, що ось я тікав від міста і, нарешті, втік. Усвідомлюючи свою безграмотність, намагаюся говорити короткими, але змістовними репліками, тому і пишу верлібром. Навчаюся в БНАУ на факультеті лінгвістики. Працюю над роботою про відсутність натхнення і підходу до поезії як до науки, а не хисту. До вступу в університет займався рольовим рухом, а зараз немає вільного часу. Не люблю класику. Обожнюю фентезі. З українських письменників мені сподобались О. Софієнко, Р. Скиба, С. Жадан. На світ дивлюсь оптимістичним поглядом крізь песимістичні окуляри cool . Людина я нерелігійна, на це є свої причини.

Post edited by Atom - Вт, 10.11.2009, 16:15
 


virchi    Date: Вт, 10.11.2009, 22:07 | Message # 81
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адміни
 
Повідомлень:
1704
Дякую за повідомлення і знайомство з нами, користувачами! Нехай наш сайт буде вашою "віртуальною домівкою"!

... Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?
 


liolya    Date: Пт, 30.04.2010, 12:59 | Message # 82
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
3
хороша тема. Для її підтримання розповім дещо про себе.
Батьки назвали Альоною, друзі охрестили Льолею. Родом з Івано-Франківщини. Писати почала десь в класі 8, здебільшого вірші. Потім, вже у 11 класі перейшла на прозу, і усвідомила, що проза дається мені легше та вільніше. Говорю те, що думаю, що не завжди доречно. Бережу друзів та рідних, але нікого не тримаю. Мрію написати маленький роман, хоч усвідомлюю, що не зможу, оскільки довгий сюжет змушує притримуватись однієї лінії, одних деталей, а я хочу різноманітності... мої твори читають або найдорожчі і найближчі мені люди, або геть незнайомі.
це мабуть, все)))) yes
 


liolya    Date: Пт, 30.04.2010, 14:15 | Message # 83
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
3
А я Льолька, друзі так називають) пишу те, чого не можу сказати, навчаюсь в Чернівцях, планую стати перекладачем, а ще випустити збірку.....
 


anastassya    Date: Сб, 01.05.2010, 14:38 | Message # 84
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Друзі
 
Повідомлень:
1
Привіт усім, я на сайті давно, але зовсім немаю часу, щоб знайомитися з усіма чи читати усі вірші. За що мені й соромно... Так як я тут майже нікого не знаю, крім уже відомої тут Катрусі Матвійко, то хочу розповісти вам трошки про себе.
Я - Настя)) Основна моя діяльність - робота коректором у "Віснику державних закупівель". З назви щотижневика помітно, що поезією там і не пахне, а тому я постійно займаюся пошуками роботи більш творчою і не приховуватиму більш оплачуваної))) Також я навчаюся в НПУ ім.М.П.Драгоманова.
А ще я кохаю одну людинку і не уявляю мого життя без неї, ец, повірте, теж "діяльність")))
Останнім часом я чомусь почала розчаровуватися в своїх віршах. Мені здається, що вони нікому не подобаються...
А мрія моя... Хочу, щоб мої вірші побачив світ, хочу працювати у видавництві... От і все, мабуть.
Кого я чимось зацікавила, пишіть, коментуйте вірші))) Буду вдячна!))
 


Dashabilokon    Date: Нд, 29.05.2011, 18:28 | Message # 85
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Друзі
 
Повідомлень:
27
Quote (Чолгош1901)
Я 21-річний алкоголік і ледащо;)

мда... dry
 


Dashabilokon    Date: Нд, 29.05.2011, 18:32 | Message # 86
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Друзі
 
Повідомлень:
27
Білоконь Дар'я Сергіївна – народилася 1 червня 1994 року у місті Новомосковську, Дніпропетровської області, в сім’ї медичної сестри Вікторії Володимирівни та водія Сергія Олексійовича. З 4 років відвідує «Академію магічних наук», де чудові вчителі вчили маленьких діток буквам, цифрам, співу, танцям, іграм. Читати та писати навчилася в 5 років. У 2001 році йде у перший клас Новомосковської школи №6, де з першого класу займається на відмінно. Вже в початкових класах розуміє, що улюбленими шкільними предметами є математика, українська мова та література, англійська мова, тож у 2010 році не вагаючись переходить до класу з математичним нахилом навчання.
Вірші пише з семи років, але в школі про її творчість дізналися трохи пізніше. Перший вірш має назву «Сказочная ночь».
Даша має публікації в газетах «День Новомосковська», «Один вдома». У школі була видана збірка її віршів «Поетичний візерунок Білоконь Дар’ї» (2005).
Хобі – вишивка бісером, розробка презентацій різних видів та тем, вивчення історії свого міста та прізвища, робота над генеалогічним деревом своєї родини. Улюблений колір - чорний та білий, улюблені квіти – троянди, підсніжники. Даша боїться війни та самотності.
Девіз життя: « Вперед, з короткими зупинками!»

Саме так про мене написано в моїй найпершій шкільній збірці)))
83
 


kiv-als    Date: Ср, 01.06.2011, 12:10 | Message # 87
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Друзі
 
Повідомлень:
5
Доброго дня і доброго здоров'яча усім.Повністю згідний з панем Василем,(дай Боже Вам здоров'я і терпіння, за створення такого сайту),що пані Наталя запропонувала дуже хорошу тему. Дійсно важко спілкуватися з людиною,коли бракує інформації про її погляди ,захоплення,життя.
Коротко про себе: звати мене Сагайдак Ярослав.Народився і проживаю в Селі Котівка( Копичинці).Закінчив з відзнакою Заліщицький радгосп- технікум по спецальності бухгалтер.Навчався в Тернопільській академії Народного господарства.Потім армія-сурова школа стройбату(жарт).Після армії їздив на заробітки в Росію.Грав у Народному театрі імені Богдана Лепкого міста Копичинці( як каже моя теща грав коня ,вітер,траву і шлагбаум-теж жарт).На даний час приватний підприємець,займаюсь деревообробкою.Одружений .Моя жружина Валентина, є для мене не тільки коханою жінкою, добрим порадником, а й ще строгим критиком- за що я їй дуже вдячний.Виховуємо двох синочків:Назарій - 14 років, Захарій - 5 років. Одержую велику насолоду від співу у церковному хорі.Вірші почав писати,вірніше пробував писати у школі,технікумі.Але більш професійно,на мою думку, у 1999році, коли я був бідний ,злий і впертий. Слава Богу я вже не бідний ,не злий,а впертість залишилася,тільки вона тепер у мене "розумна"впертість. Я щасливий,задоволений своїм життям,чого бажаю Вам всім.

З повагою Ярослав Сагайдак.


А ми живі, нам треба поспішати

Зробити щось, лишити по собі.

(Л.Костенко)
 


virchi    Date: Ср, 01.06.2011, 14:18 | Message # 88
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адміни
 
Повідомлень:
1704
Дякую за дописи у цій темі. Розкривайтеся, не соромтеся. Ми ж усі свої!!! yes :)

... Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?
 


Dashabilokon    Date: Пт, 03.06.2011, 20:16 | Message # 89
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Друзі
 
Повідомлень:
27
Так давайте знайомитися ближче!
 


Остап    Date: Ср, 22.06.2011, 16:10 | Message # 90
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
2
Вітаю всіх! Мене звати Остап. Я тут новачок. Живу в Києві. Хочу спілкуватися з творчими людьми з усього світу. Мій улюблений журнал - "Дніпро". Улюблений поет- Василь Герасим"юк. Давайте знайомитись?
 


форум сайту Анумо знову віршувать! » Поезія - це завжди неповторність » Навколо поетичного сайту » Давайте знайомитись (знайомство з поетами, знакомство с поэтами, знайомство)
Пошук:



 
     
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz