|
|
 |
|
Вітаю
Вас
Гість |
RSS |
| Конец моего творчества. |
| Nejseki-ich
♂
| Date: Вт, 21/10/08, 15:10 | Message # 1 |
|
| Это мой последний стишек. Я попрошу его не удалять. Просто помню судьбу "Сатанистки" на форуме... Хотя бы потому, что он последний. Кстати, я Нейсеки. Я благодарен Всем Вам. Этот сайт единственный, кто Оценил мою нездарную поэзию... Спасибо. Итак, мафенький, прощальный... ТЫ МОЙ Ты- мой Гот. Готический Ангел. Темный Принц. ********. ******************** 21.10.2008 (відредаговано автором сайту)
|
| |
| | |
| virchi
♂
| Date: Вт, 21/10/08, 16:50 | Message # 2 |
|
| Мені шкода, але я не можу Ваш твір тут лишити через наявність саме отих слів. Шкода.
"Анумо знову віршувать!" ------------------------------ І день іде, і ніч іде. І, голову схопивши в руки, Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
| |
| | |
| shetamara
♀
| Date: Ср, 22/10/08, 15:49 | Message # 3 |
|
| Деякі автори на цьому сайті вже прощалися із нами, а потім знову поверталися сюди... Може краще зникнути на деякий час, а потім знову повернутися, коли прийде підходящий настрій? Чи Ви хочете, щоб Вас просили не йти? І таке було, та що це змінить? Вирішувати треба самому!
Любити - це значить бачити диво, яке інші не помічають. (Слова невідомого автора)
|
| |
| | |
| virchi
♂
| Date: Ср, 22/10/08, 17:01 | Message # 4 |
|
| Так. Порада пані Тамари слушна, та все ж вирішувати Вам, Nejseki-ich.
"Анумо знову віршувать!" ------------------------------ І день іде, і ніч іде. І, голову схопивши в руки, Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
| |
| | |
| Раум
♂
| Date: Ср, 24/06/09, 23:02 | Message # 5 |
|
| Віршик серйозний - я прозрів!!! Ще м такого нечитав!
Вічність - це Я!
|
| |
| |
| |
|
|
| ПОШУК ПО
САЙТУ |
|
ПОШУК В
ІНТЕРНЕТ |