ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пт, 29.03.2024, 08:59
 
Поновлені теми
 
        

пошук по сайту:

 

 
НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
форум сайту Анумо знову віршувать! » Актуальна тема » Політика » Ляшко О. В.: передвиборча програма, інформація...
Ляшко О. В.: передвиборча програма, інформація...
natalya-gurkina    Date: Пн, 14.04.2014, 18:11 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адмін-2
 
Повідомлень:
1038

Ляшко Олег Валерійович





"ПЛАН ЛЯШКА: ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ ВІД ОКУПАНТІВ. ПОРЯДОК НА СВОЇЙ ЗЕМЛІ"

В Україні відбулось повстання людей проти кривавого режиму, який вбивав, калічив і обкрадав наш народ. І у нинішній воєнний період найважливіше, щоб наша боротьба не була марною. Тому, як ковток свіжого повітря важкохворій людині, нам потрібні радикальні зміни.
Україна зараз перебуває у найбільшій небезпеці за часів Незалежності – країні загрожують внутрішні і зовнішні вороги. Український народ ніколи не погодиться на захоплення Криму путінськими бандитами. Тому я поверну Україні Крим! Ми – мирні люди, але завжди дамо відсіч тим, хто зазіхає на те, що належить нам!
Моє завдання на перший президентський термін – звільнення України від «паразитів»: окупантів, сепаратистів, казнокрадів і корупціонерів! Від усіх тих, хто працює на власну кишеню чи на окупаційний режим, замість того, щоб працювати на країну. Усі “паразити” будуть або працювати для людей, або сидіти у в'язниці!
Моє стратегічне завдання – створити державу, де кожна людина матиме роботу, гідну зарплату і впевненість у завтрашньому дні. Це дозволить перетворити Україну в одного з світових економічних і геополітичних лідерів.

Для цього я зроблю радикальні кроки у таких сферах:

1. Обороноздатність і зовнішня політика
Найголовніше моє завдання на сучасному етапі – безпека громадян та захист України.
Росія не припинятиме спроб дестабілізувати ситуацію на Сході та Півдні України з подальшим введенням своїх військ для "захисту" російськомовного населення від "злобних бендерівців". Блакитна мрія кремлівського шизофреника - це російські танки в нашому золотоверхому Києві. Я не дам Путіну поневолити Україну! Наші армія і спецслужби під моїм керівництвом найрішучіше припинятимуть сепаратистські шабаші і спроби розколу України. Ті нечисленні громадяни України - які кличуть на нашу рідну землю іноземних окупантів, війну і кров - будуть позбавлені громадянства України.
Росія також дорого заплатить Україні за "незалежність" Криму! Я встановлю європейські ціни на поставку з України до Криму прісної води, газу, електроенергії. Вартість транзиту російського газу до Європи становитиме 500 доларів за тисячу кубів, а не 10 доларів, як зараз. Якщо Росія відмовиться платити – перекрию трубу.
Я звернусь до суду із ініціативою заборонити Компартію і Партію регіонів як посібників окупантів і спільників кривавого диктатора Януковича. Ті так звані народні депутати України, які публічно підтримали окупацію частини України, будуть позбавлені мандатів і постануть перед судом.
В Україні буде заборонена трансляція російських ЗМІ - інструментів пропагандистської війни проти нашої країни.
Військовослужбовець – одна з найважливіших професій для країни. Він буде добре навчений, гарно екіпірований та соціально захищений. За кожного військового і членів його родини Україна і я стоятимемо горою!
Бюджет Збройних Сил України буде радикально збільшений. Я переконаю наших союзників – США, ЄС, НАТО – реально виконати надані нам Будапештським меморандумом гарантії, зокрема, оснастити Українську армію найсучаснішою технікою та озброєнням. Україна годуватиме свою армію, а не чужу!
За корупцію та саботаж у сфері оборони буде встановлене покарання за законами воєнного часу. Перешкоджання руху і блокування військових і техніки прирівнюватиметься до державної зради.
На зовнішньополітичному напрямі Український народ вибір вже зробив, тому я негайно подам заявку на вступ до Європейського Союзу та НАТО. Лише спільний європейський і безпековий простір дозволить забезпечити реальну незалежність України.
Я денонсую антиукраїнські Харківські угоди 2010 року про продовження перебування ЧФ РФ в Криму та угоду 1997 року про базування цього флоту в Криму.
На час російської агресії і окупації Криму я запроваджу візовий режим з Росією. Натомість з ЄС я домовлюся про встановлення безвізового режиму для громадян України і допомогу в обладнанні справжнього кордону з Росією. Жителі Криму з російським паспортами, які голосували за від'єднання Криму від України, будуть позбавлені можливості отримувати візи до країн ЄС, пенсії і допомоги в державного бюджету України.

2. Люстрація та боротьба зі шкідниками
Внутрішні вороги не менш небезпечні за зовнішніх. Боротьбу зі шкідниками та “паразитами” у владі почну негайно. Попереджаю: в умовах військового часу діятиму жорстко! Жодних поблажок посібникам окупантів, казнокрадам, корупціонерам і брехунам! Україна переможе тільки тоді, коли рішуче захищатиметься!
Я радикально зміню особовий склад правоохоронних органів. Запроваджу відкликання депутатів всіх рівнів, посилю кримінальну відповідальність за хабарництво та зловживання владою, передбачу виборність суддів. Позбавлю депутатів і чиновників космічних зарплат і пільг. Зекономлені мільярдні гроші будуть спрямовані на створення робочих місць і соціальні допомогу тим, хто дійсно її потребує.
Будуть створені громадські трибунали присяжних з числа журналістів, експертів і громадських організацій, які повсюдно контролюватимуть владу.
Особливу увагу приділю викоріненню перевертнів та пристосуванців у новій владі. Вони не зможуть більше сховатися за мандатами та кріслами від народного гніву!
Оголошую бій олігархам, які разом з продажними чиновникам довели Український народ до злиднів. За мого президентства в Україні не буде олігархів!

3. Ліквідація бюрократії
Я докорінно зміню корупційну і неефективну “радянську” систему влади та публічних послуг. Зараз ситуація катастрофічна: у нас на два робітника припадає три бюрократа, а на кожну дію – двадцять зайвих довідок та погоджень. Цей зашморг задушив Україну.
Будуть створені єдині багатопрофільні центри надання державних послуг - за грузинським досвідом. На оформлення квартири, реєстрацію авто чи відкриття бізнесу треба буде максимум три години.
Державні послуги будуть максимально простими і прозорими. Я максимально ліквідую дозвільні процедури, запроваджу електронне урядування, проведу інвентаризацію державного та комунального майна, створю відкритий усім реєстр власності.
Приватна власність - священна і непорушна! Рейдерству – рішуча протидія і покарання!

4. Свобода економічної діяльності і захист виробника
Разом із командою однодумців створю умови для відродження національного виробництва та розвитку ефективного міжнародного співробітництва.
Державний апарат перестане заважати малому та середньому, який витягне українську економіку з прірви. Я знищу свавілля олігархів і монополістів – правила ведення бізнесу будуть одні для всіх! Лише вільний ринок із мінімальною державною регуляцією дасть змогу розвиватися Україні.
Скасую більшість податків, які знищили український бізнес. Податки будуть невисокими, простими та обов’язковими. Викурю всіх “паразитів” з перевіряючих структур – забороню безкінечні та безпідставні перевірки, комісії та "відкати".
Головний критерій успішності в економіці – створення реальних робочих місць. Гарантую перше робоче місце для молоді і програми перепідготовки для літніх людей.
Державна підтримка – не підприємствам олігархів, а лише тим національним виробникам, які мають план розвитку і здатні виробляти конкурентну продукцію.
Український споживач матиме максимальний захист своїх прав. Я запроваджу сучасні європейські стандарти якості продукції і контролю за її виготовленням.

5. Комплексна реформа місцевого самоврядування
Тоталітарну адміністративну модель України, яка дісталася нам у спадок від Радянського Союзу, я максимально децентралізую і скорочу. Натомість створю нові адміністративно-територіальні одиниці на основі не умовних кордонів, а реально існуючих економічних регіонів.
Я віддам максимальні повноваження і ресурси з центру на місця – зароблене буде залишатися в регіонах. Зроблю адмінпослуги максимально наближеними до людей за місцем їх проживання. За довідкою чи іншим документом не треба буде їхати в район чи обласний центр. Оформлення спадщини на селі буде безкоштовним.
Усю владу і гроші отримають місцеві громади!

6. Нова влада і перевибори до Верховної Ради та місцевих рад
Майдан дав справжню оцінку усім нинішнім політикам. Люди не хочуть бачити знову у владі ті самі зажрані пики. Вони хочуть реальних і радикальних змін у своєму житті. І я гарантую такі зміни!
Будуть проведені перевибори Верховної Ради та усіх місцевих рад вже у цьому році. Нам потрібне повне очищення влади – цього вимагав Майдан.
Проведу кардинальну реформу державної служби – скорочення апарату, підвищення зарплати, запровадження відкритих конкурсів та люстрацію держслужбовців. На держслужбі залишаться працювати лише чесні професіонали і патріоти.

7. Аграрна реформа
Завдяки власним ресурсам Україна може стати одним зі світових лідерів розвитку. Наша земля може годувати весь світ, врятувавши його від продовольчої кризи.
Для цього я забороню продаж землі і ліквідую нелегальний земельний ринок, на якому збагачуються товстосуми та спекулянти. Шкідникам – не місце на українській землі! Заборонимо іноземцям володіти і розпоряджатися нашими чорноземами.
Створю прозорий земельний кадастр, що унеможливить земельне рейдерство.
Основна ставка – на розвиток власної переробної промисловості! Будемо виробляти і продавати готову продукцію, а не сировину.

8. Держава для людей
Усі ці роки влада працювала виключно на себе і на олігархів. Зараз настав час попрацювати на Україну та людей.
Вимагатиму від парламенту повернути пенсійний вік жінкам – 55 років. Запропоную парламенту ухвалити закон, щоб робота у підсобному селянському господарстві і на базарі давала людям право на отримання пенсії. Літні люди отримуватимуть гідне соціальне забезпечення.
Передбачу в бюджеті кошти на повернення громадянам України вкрадених у них комуністами заощаджень в Ощадбанку колишнього СРСР.
Ініціюю докорінне реформування сфери охорони здоров’я, освіти та культури, значне збільшення їх фінансування. Одна сучасна лікарня – на кілька сільських громад. Медичні працівники, освітяни, працівники культури матимуть високі зарплати та гідні умови праці.
При народженні кожної дитини сім’я отримуватиме максимальну допомогу від держави. Сім’ї з двома дітьми будуть визнані багатодітними і зможуть взяти пільгові кредити на придбання житла.

9. Стратегічні реформи для розвитку держави
Після децентралізації влади і реформи місцевого самоврядування держава має визначити власні конкурентні переваги і сконцентруватися на їх розвитку:
– розбудові транзитного і транспортного потенціалу країни, яка знаходиться на перетині торгових шляхів Сходу і Заходу. Нові автошляхи, залізниці, аеропорти, річкові і морські порти – це збільшення пасажирських і вантажних перевезень.
– розвитку аграрної сфери та наших агропромислових підприємств, які знаходяться на найродючіший землі у світі, де живуть найпрацьовитіші люди. Зможемо нагодувати і себе, і увесь світ.
– відновленні військово-промислового комплексу. Масштабна програма переозброєння армії і флоту дасть нове життя могутнім підприємствам Сходу і Півдня, поверне інженерів з базарів на заводи, а науковців – у лабораторії.

Усі ці кроки дадуть роботу мільйонам українців, задіють величезний потенціал наших професіоналів і “перезапустять” економіку.
Також пріоритетно фінансуватимуться наукові дослідження, зокрема, у сфері енергозбереження та енергетики, фізики та хімії, біотехнологій та електроніки.
Люди довели своїми діями і власною позицією, що вони кращі, розумніші і відповідальніші наших «можновладців». Саме тому вони заслуговують на достойне життя!

Попереджаю зразу – боротьба буде тривалою і важкою. Але якщо не боротися – ми втратимо Україну!
Слава Україні!
Attachment: 3615764.png (132.0 Kb)


Всім гарного дня;) ))))
 


форум сайту Анумо знову віршувать! » Актуальна тема » Політика » Ляшко О. В.: передвиборча програма, інформація...
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:



 
     
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz