ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пт, 29.03.2024, 09:31
 
Поновлені теми
 
        

пошук по сайту:

 

 
НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

 
  • Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
форум сайту Анумо знову віршувать! » Актуальна тема » Історія нашого народу » Майдан (Що для Вас означало це поняття у 2004-му році і зараз?)
Майдан
virchi    Date: Ср, 13.08.2008, 01:06 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адміни
 
Повідомлень:
1704
Спілкуючись з людьми (проїджаючи по селах і збираючи свідчення Голодомору 1932-1933 років), не раз чув, що таке поняття, як майдан (у розумінні 2004 року і як ним маніпулюють політики) давно минуло, та його навіть і не було.

А ще Майдан - це поняття для політиків.

А що для Вас означало це поняття у 2004-му році і зараз?



... Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?
 


Szlachtycz    Date: Чт, 14.08.2008, 12:25 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адмін-2
 
Повідомлень:
11
Дорогі Пане Василю, дорогв брати і сестри в Україні і за її межами. Без ніяких сумнівів говорив тоді, у 2004 році і скажу нині - МАЙДАН був потрібний! Задумаймо, ким Україна була б сьогодні, коли би не МАЙДАН? Я знаю, що на МАЙДАНІ було кинуто багато гарних слів і обіцянок, яки покищо нездійснились. Лиш на мою думку МАЙДАН і ВОЛЮ не вистачить проголосити. Все те треба скріплятим кожного дня. Ви, Пане Василю, пишете, що знаєте негативні вислови "десяток " людей. Я ВАМ ВІРЮ! Але задумайте, тисячі людей в Україні не вірить про ГОЛОДОМОР. Про ГОЛОДОМОР не вірить нинішнині московська влада та більшість населення ФР. Ви , Пане Василю пишете, що Майдан, це поняття інтелегенції. Напевно так. То НАША УКРАЇНСЬКА ІНТЕЛЕГЕНЦІЯ проголосила "МАЙДАН" . Задумаймо , прошу, проти кому був скерований МАЙДАН. Може тоді наша точка зору буде більш об*єктивна. З повагою Василь Шляхтич.
P.S.,
Догроі БРАТИ УКРАЇНЦІ! Ми проживаючи на Зеленогірщині - в Польщі, весь час думками з Україною. Зеленогірське - українське населення також вшанувало ПАМ*ЯТЬ ГОЛОДОМОРУ. Про це можете почитатим на [ 2008-08-09 ]
„НЕЗГАСИМА СВІЧКА.УКРАЇНА ПАМ’ЯТАЄ СВІТ ВИЗНАЄ. – ЗЕЛЕНА ГОРА на сайті http://www.cerkiew.net.pl/ .Дякую за увагу. Василь Шляхтич
 


virchi    Date: Чт, 14.08.2008, 16:30 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адміни
 
Повідомлень:
1704
Дякую Вам Василе за вичерпну щиру відповідь!
У когось ще є думки з цього приводу?


... Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?
 


Abigel    Date: Пт, 15.08.2008, 00:47 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
32
Я згідна з паном Василем Шляхтичем, бо тоді, у далекому 2004-му році, український народ довів і нашим, і російським політикам, і всьому світові, що він багато чого вартий, що можна силою національного духу та вірою в майбутнє подолати потужний опір політичної системи, усю ту ганебну конструкцію. Дійсно, нова влада не спромоглася змінити на краще життя України, бо виявилася занадто слабкою, але ж ми, сини й доньки нашої Батьківщини, показали свою СИЛУ! А це значить, що все в нас вийде, ми все подолаємо та зможемо захистити себе, свою країну та свої ідеали, якщо буде треба. Просто зараз люди, які в той час пережили сильне, потужне піднесення, відчули великі надії, трохи (а деякі, можливо, й сильно) зневірилися, це природно. Але тепер ми знаємо справжні можливості нашого народу, і особисто я ними пишаюся! А щодо РФ - то вони вірять, тому й бояться, бо їм не потрібна сильна Україна, вона потрібна лише всім нам.

Post edited by Abigel - Пт, 15.08.2008, 00:57
 


Співанка    Date: Пт, 15.08.2008, 10:26 | Message # 5
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
40
Я повністю згодна з Abigel, а щодо того, що громадяни РФ "не вірять" в голод, скажу так: вони знають що він був, просто не хотять визнавати своєї вини в голоді, от і прикриваються невірою. А Майдан - то було пробудження нашого народу, пробудження і спроба взяти все в свої руки. Але ж як завжди, серед нас знайшлися ті, хто і погубив нас. Ті хто продалися за нещасних 50 гривень. І народ опустив руки, зневірився!
Доречі у мене є знайома, вона мати 2-х дітей, одному 4 рочки, а другому 10. Чудова жінка. Але лихо не обминуло її дому, її чоловіка убили в 2004 році в міжпартійних сутичках. Випадкова куля, і все - життя скінчилося. А їй доводиться піднімати дітейна ноги самотужки. Отака от у нас непроголошена війна!
 


Abigel    Date: Пт, 15.08.2008, 15:48 | Message # 6
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
32
Сумна та жахлива історія, тоді коїлося таке варварство скрізь. Це взагалі щось нелюдське, дике було, коли за політичні погляди вбивали людей.
 


Архип    Date: Пн, 18.08.2008, 15:13 | Message # 7
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Група:
Видалені
 
В Україні немає політики!!! Вони керуються банальними принципами... Розділення України...
Вже давно було потрібно зняти з політичного бомонду мафіозні організації комуністично та ново-буржуазної епохи...
Мені здається що там всі брати які тягають Україну зі сторони в сторону задля задоволення свого гаманця і за ради того щоб нові молоді політичні сили виховані не на буржуазному та комуністичному ладі не посіли їх місце... Це огидно... Красиві фрази з їх вуст розсіюються як туман... На мою думку марксизм є однією з найкращих ідеологій але потребує доробітку.... Наші діти не повинні бути заручниками матеріального стану своїх батьків... Це дуже псує їх психіку... Я думаю усі уявляють що таке коли ти дивишся маленькими добрими оченятками на світ... мрієшь про щось.. та ще невпевнено ступаєшь маленькою ніжкою... тремтяче притуляєшся до маминих ніжок... А тебе вже рахують людиною третього сорту на своїй ж ЗЕМЛІ.... Мене це бісить.... Коли фрази в стилі Ігорю не грай з цим хлопчиком в нього батько на заводі зварювальником працює, він тебе поганому навчить.... Чи навіть в 20-ть років коли не можеш підійти до дівчини тільки тому що в неї новенький Хаммер... Чи в старості коли дивишся своїм дітям в очі і нічім не можеш допомогти.... І це є та демократія за яку ми боролися... Гризти один одному глотки.. До біса це все... Мені просто боляче від цього...


Post edited by Архип - Пн, 18.08.2008, 15:17
 


Співанка    Date: Пн, 18.08.2008, 21:15 | Message # 8
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
40
А ви праві, Архипе! Часто бачиш, коли в магазині батьки "торгуються" зі своїми дітьми:
- Візьми, синку, ось цей сок, він же кращий ніж той, що хочеш ти!
А що насправді question - трошечки дешевший!
Чи от вчора, була в супермаркеті, ви б бачили з якими обличчями чоловіки дивилися на суму, яку потрібно заплатити на касі. Це ж неймовірно, приречений, позбавлений останньої надії погляд. І для цього ми працюємо з ранку до вечора, гнемо спину заради копійчини, яку потрібно відразу ж викласти, чи то за квартиру, воду, світло... чи то за якусь миленьку одежину, що сподобвлась, на ринку. А як же будемо жити далі? Коли заходять думки про майбутнє (я маю на увазі, коли з`являться діти, років через 5-10), то з жахом жену їх від себе, бо вони ведуть в нікуди, в прірву...
Напевно пора нам щось робити, нам - Українцям, всьому українському народу, нашій молоді! Вигнати отих ненажерливих свиней, що сидять в Раді(було б непогано поставити їх всіх до однієї стінки і перестріляти до єдиного, від малого до великого!). І взяти своє майбутнє у свої руки! Борімося, за життя своє і життя наших майбутніх дітей!
 


Архип    Date: Пн, 18.08.2008, 21:31 | Message # 9
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Група:
Видалені
 
РЕВОЛЮЦІЯ БУДЕ АЛЕ ТРОХИ ПІЗНІЙШЕ!!! АЛЕ НЕ ТІЛЬКИ В УКРАЇНІ А В УСЬОМУ СВІТІ!!!!!!
РАНО ЧИ ПІЗНО!!!!

ЩЕ ЗАЛИШАТЬСЯ ТІ ХТО НЕ ПРОДАСТьСЯ !!! І ВОНИ БУДУТЬ БОРОТИСЯ!!!

 


virchi    Date: Вт, 19.08.2008, 08:49 | Message # 10
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адміни
 
Повідомлень:
1704
Працюю в райдержадміністрації і був свідком подій 2004 -го року. Бачу події зараз.
І після цього вже набагато простіше дивлюсь на ці речі.
Є безсмертний твір Григорія Сковороди, у якому змальовується ніби наше сьогодення:

Кожному городу нрав і права,
Всяка іміє свій ум голова.
Всякого прихоті водять за ніс,
Всякого манить к наживі свій біс.

Лев роздирає там вовка в куски,
Тут же вовк цапа скубе за виски,
Цап на городі капусту псує,
Всяк із другого дере за своє.

Кожен, хто вищий - той нижчого гне,
Дужчий безсильного давить і жме.
Бідний багатому вірний слуга,
Корчиться, гнеться пред ним, як дуга.

Всяк, хто не маже - то дуже скрипить,
Хто не лукавить - той ззаду сидить.
Кожного рот дере ложка суха,
Хто ж є на світі, щоб був без гріха?

А це було 18-те століття!!! І нічого не змінилось!!! Повірте, Володимире, нічого і не зміниться! Як писали у "Дзеркалі тижня" - КОЖНЕ НОВЕ СТОЛіТТЯ ПОЧИНАЄТЬСЯ ДУМКОЮ і СЛОВОМ СКОВОРОДИ :yes:


... Дивуєшся, чому не йде
Апостол правди і науки?
 


Співанка    Date: Вт, 19.08.2008, 10:50 | Message # 11
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
40
В яблучко, Василю! Ви знайшли найвідповідніший твір до цієї теми! hands
 


Abigel    Date: Пт, 22.08.2008, 00:37 | Message # 12
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
32
Насправді єдина проблема (принаймні, головна) - це зрада у всіх її виявах, у даному випадку політична.
Коли люди навчаться бути вірними, а особливо - народові, Батьківщині, то все буде добре, і революція буде, і майбутнє, і щаслива Україна. Колись це станеться, рано чи пізно... Але, звичайно ж, хотілося б раніше...
 


Szlachtycz    Date: Нд, 24.08.2008, 08:48 | Message # 13
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адмін-2
 
Повідомлень:
11
До Пана Архипа і Йому подібних моє слово. Вже більше сотня років проминула від проголошення ідеалів Маркса, а потім Леніна в світі. Були держави, які ці ідеали на пєдестали винесли. І що??? Ідеалісти увійшли на пости а ті які їм завірили ким були? Заклики ВСІМ ПО РІВНО! не здійснились. Не на кожній ниві рости будуть однакові колоски і дарити такими самими плодами. Також в лісі не всі дерева, хоч посаджені у той сам час однако ростуть. Вже мав бути "щасливий комунізм, чи соціалізм". Де вони??? Правда, ще є Кореї, на Кубі і в Китаї. Поїдь там і запитайте тих, які там живуть, чи вони щасливі?
А тепер до Пані Співанки моє слово. Ось дорогенька Пані, в минулому, в комуністи брали під стіну наш народ і розстрілювали лиш за те , що хотів бути собою на своїй землі. Знищено майже цілу нашу інтелгенцію в ім*я чого? І ВИ того хочете нині? ВИ до того закликуєте? Боже, хорони від таких не передумани "агіток"! Комуністична влада забирала колись народові нашому (і не тільки нашому) всіляке майно і наставав [b]ГОЛОД, про якого розповідає Пан Василь на тому сайті. Бачу, що істоія Вас нічого не навчила (бо чого доброго могла і може навчити комуністична історія?) Нам треба закликати наш народ, а також братні народи до ЛЮБОВІ і творення ДОБРА. З Богом Брати і Сестри!
Слава Богові!!! Слава Незалежній УКРАЇНІ і всім незалежним і мирним державам! З повагою до всіх.
 


Архип    Date: Нд, 24.08.2008, 10:32 | Message # 14
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Група:
Видалені
 
До пана Szlachtycz!!!

Я просто шокований тим що ви написали.....

До чого тут Незалежність України... Чи ідеали Марксизма можуть існувати тільки в Союзі???

Чи Ви не бачите як тратиться моральна цінність людей..... ???

І взагалі якщо ви читали трактати Маркса, то ідея є досить самодостатньою... Ось тільки ви плутаєте напевно, те якою вона є насправді і як вона була виконана Комуністичною партією....

НЕвже в цій ідеї було вкладенно знищення інтелегенції, голодомори, національне знущання...

Я Вас зовсім не розумію....

Голодомор, як засвідчує нинішня влада є геноцидом проти України... До чого тут ідеї рівнопрявья в Незалежній Україні????

Якщо Вам подобається де все продається і все покупається, якщо Вам подобається моральне знецінення молодого покоління, якщо Вам подобається коли співробітники ДАІ пропускають Лексус зі швидкісттю 180 але вашу машину зупиняютью якщо Вам подобається ............... Будь-ласка.... Славте Бога там де його немає..... Моліться за Незалежну Україну яка є залежною.... І вірте ВЕЛИКУ демократію.......

Вибачте але я ненавиджу те що бачу дуже часто.... те що зветься демократією...

Вам подобається питання.... Скільки коштує поховати людину???, чи скільки коштують заручини...??? Все чогось коштує навіть кохання ..........

 


Співанка    Date: Нд, 24.08.2008, 11:33 | Message # 15
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
40
Чиста правда Архипе!
Все що ми бажаємо, ми можемо отримати, якби тільки шелестіло в кишені! І не важливо, чи наше бажання придбати гламурний автомобіль, а чи позбавитися "зайвої" людини. Та зараз, навіть, коли заходиш до храму - там є цінник! Чи так було задумано Всевишнім? Думаю, що ні!...
Кожна робота видатних людей трактується нами по-своєму! Як модно зараз говорити: "Каждый думает в меру своей расспущености и невоспитанности" , тобто кожен бачить свою правду! От так і щодо комуністів радянських, вони зрозуміли подану Марксом ідею, як зразок ідеального суспільства, але хто ж знав, що між рядками вони вписали тиранію!
Саме тому і страждали люди! Бо народ - отара овець, яка без пастуха розбіжиться в різні сторони. А пастухом може бути будь хто, хто в змозі "запудрити" людям мізки. Але ж час іде, вівці розумнішають і скидають тирана, навіть не підозрюючи, що згодом замінять його на іншого, але хитрішого... Така вже модель існування суспільства на Землі! І доки людство не зрозуміє цього, доти не побачить світла істини!
 


форум сайту Анумо знову віршувать! » Актуальна тема » Історія нашого народу » Майдан (Що для Вас означало це поняття у 2004-му році і зараз?)
  • Сторінка 1 з 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »
Пошук:



 
     
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz