Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Ср, 24.04.2024, 13:31
МЕНЮ САЙТУ
Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Чи повинно бути державне замовлення на друк поетичної літератури?
Всего ответов: 350
ІНФОРМАТИВНЕ
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

КАЛЕНДАР НОВИН


На головну сторінку » "Архів матеріалів"

Поділіться новинами з користувачами!


« 1 2 ... 230 231 232 233 234 ... 267 268 »
ШАНОВНІ КОРИСТУВАЧІ САЙТУ!

     Якщо Ви побачите помилку у текстовому оформленні сайту (назви розділів, пояснення, інформації) – повідомте про це автора сайту через нову систему повідомлень про помилки..

    Для надсилання повідомлення про помилку виділіть помилку (слово чи словосполучення та натисніть спочатку клавішу “ctrl” та не відпускаючи її - клавішу “enter”. У формі, що з*явиться, вкажіть правильне значення слова чи словосполучення та натисніть на відправлення.

... Читати далі

Розділ: Усе навколо нашого поетичного сайту | Опубліковано: virchi
Дата: 08.12.2008 | Коментарі (1)
 

В центрі культури й мистецтв Служби безпеки України в Києві відбувся показ фільму литовського режисера Римаса Бружаса "Голод".

45-хвилинна документальна стрічка ґрунтується на архівних матеріалах, висновках вчених, істориків і свідченнях очевидців. Основу фільму склали документи з Галузевого державного архіву СБУ. Фільм знімався у вересні 2008 року у Києві, Харкові, Вінниці, Бердичеві та інших місцях України, які постраждали від Голодомору у 1932-1933 роках.

Це фільм, побудований на основі долі члена сім'ї Бокан з Чернігівської області, який сам був фотографом і відобразив трагедію, зокрема, своєї сім'ї, на плівці.

Перед презентацією фільму в.о. глави СБУ Валентин Наливайченко запевнив, що СБУ і надалі продовжуватиме роботу, спрямовану на розсекречення ... Читати далі

Розділ: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: virchi
Дата: 03.12.2008
 

Українці знають як говорити українською і роблять це щодня. Довести це - мета державної соціальної реклами "Наша мова". Другу частину рекламної кампанії презентували у парламентській бібліотеці столиці. 12 відеороликів можна буде побачити вже незабаром в ефірі вітчизняних телеканалів. Герої реклами - звичайні люди з різних областей України, які розповідають про рідну мову. Нові відеоролики проекту "Наша мова" планують транслювати впродовж півроку. Зйомки реклами тривали понад два місяці та коштували близько 500 тисяч гривень.

Ігор Купрій, режисер роликів "Наша мова": "Метою було показати, що ми говоримо українською мовою. У кожного вона своя, у кожно ... Читати далі
Розділ: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: virchi
Дата: 03.12.2008
 

Вика Петрик. Фото с сайта junioreurovision.tv

    У ніч на неділю в Лімассолі на острові Кіпр завершилось проведення дитячого «Євробачення-2008». Перше місце отримало грузинське тріо "Bzikebi" з піснею «Bzzz», схоже на дзижчання бджіл. За 15-хвилинне міжнародне телефонне sms-голосування, вони набрали більше всього голосів. А ось друге місце зайняла 11-річна українка Вікторія Петрік з піснею «Матроси». «Дитина, звичайно, засмутилась трохи, адже була упевнена в перемозі, але, думаю, якщо Ані Лорак пережила друге місце, то ми точно переживемо. Поки я навіть не знаю, який приз дістався дочці», — говорить мама Віки Тетяна, яка чекає дочку, в селі ... Читати далі

Розділ: Новини та статті: суспільство, політика | Опубліковано: virchi
Дата: 23.11.2008
 

ЛесинаЯкщо ви думаєте, що в Ялті немає українських свят, то глибоко помиляєтесь. Ялта також є частиною України і цього вже не зміниш. В цьому місті є життя, може не таке бурхливе, але воно є, і те, що про це мало хто знає, лише тимчасове явище.

Лесина осінь ... Читати далі

 

Допомога дітям у лікуванні    На сайті відкрився форум "ПІДПИС НА ЖИТТЯ" (започаткований поетесою Наталією Гуркіною), у якому розміщуються матеріали про дітей, яким потрібна наша допомога.

    Щось роблячи ми завжди маємо вибір: робити чи ні. Дана тема - Ваш підпис під людським життям. Від Вас залежить житиме він чи вона чи ні. Хтось може сказати що біди багато і всім не допоможеш. Так, це правда. Тому у цій темі буде інформація про тих діток життя яких не може чекати до завтра... І від нас з Вами залежить чи побачать вони сонечко. Підпис на життя. Навіть 2 гривні можуть ... Читати далі
Розділ: Усе навколо нашого поетичного сайту | Опубліковано: virchi
Дата: 02.11.2008
 

 

 
     

НОВІ ТВОРИ:

 

НОВЕ НА ФОРУМІ:

 

НОВЕ ВІДЕО НА САЙТІ:
КОМУ ВНИЗ та Арсеній Білодуб - Повстанец...



     



  Хостинг від uCoz