ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пт, 29.03.2024, 17:55
 
Поновлені теми
 
        

пошук по сайту:

 

 
НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
форум сайту Анумо знову віршувать! » Творчість поетів, які проживають в Україні » Львівщина » Біографія,поезія, гумор і тексти пісень Алли Баранкевич.
Біографія,поезія, гумор і тексти пісень Алли Баранкевич.
barankev-alla    Date: Вт, 02.04.2013, 20:59 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Друзі
 
Повідомлень:
46
Я, Баранкевич Алла Василівна, українка, 22 травня,1967 року народження. Народилася в мальовничому карпатському селі Нижня Яблунька, Турківського району, Львівської області. Батьки мої вчителі. Моє дівоче прізвище - КОВАЛЬЧИН.
Проживаю в м. Жидачів, Львівської області, заміжня, маю двоє дітей. Сім'я, діти, батьки і поезія - це для мене основне. Я - цим дихаю і живу!
Моя професія юрист, працювала у райвиконкомі...Моя дочка працює адвокатом у м. Київ. Але, в даний час маємо з чоловіком власний бізнес... Ніякий бізнес і гроші не можуть мені замінити бажання писати вірші і гуморески, тому, що я цим живу. Дуже люблю гумор, співати, танцювати і музику, - закінчила музичну школу(піаніно). Мій батько вчитель музики і я часто співала, декламувала свою поезію на сценах, та була ведучою на різних концертних програмах. А, також допомагала батькові писати сценарії.  Я, пишу вірші, гуморески і тексти пісень з 10 років. Ніхто мене писати вірші не вчив, я самоучка...
Але, маючи багато проблем зі своїм здоров"ям і дітей, я деякий проміжок часу писала вірші дуже рідко, а тепер знову пишу. Ціную життя, бо воно дано Богом лише один раз! Вірю в Господа Бога і у його зцілення!
Також плету з бісеру, вишиваю бісером і нитками. Це теж моя творчість....Дуже люблю талановитих і творчих людей. Майже вся моя родина і друзі - творчі люди.

Хочу ще сказати, що не маю залежних поганих звичок і веду здоровий спосіб життя - не п"ю спиртне і не палю. Вважаю, що жінка повинна давати приклад всій сім"ї...  Теж, я неодноразово була на забавах, як ТАМАДА. Люблю веселити людей.
Моя поезія - це спів і крик моєї душі... До всіх поетів і читачів стараюся донести частинку любові свого серця і душі. Рада буду бачити всіх біля мого поетичного струмочка, та буду старатися не розчарувати Вас... Нехай мої гуморески принесуть у ваші серця радість і чудовий настрій.  Смійтеся на здоров"я, бо сміх продовжує життя! Запрошую всіх читачів і авторів до спілкування. До справедливої критики відношуся добре...
 З повагою, Алла Баранкевич!


Я -українка і цим пишаюся! Сама з Львівщини. Пишу вірші, гуморески і тексти пісень з 10 років. Моя професія юрист. В житті головне - сім"я, діти, батьки і поезія! Ціную життя - воно дано Богом один раз!

Post edited by barankev-alla - Вт, 02.04.2013, 21:08
 


madisoncarr    Date: Чт, 02.03.2023, 23:09 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
14
inverted
 


форум сайту Анумо знову віршувать! » Творчість поетів, які проживають в Україні » Львівщина » Біографія,поезія, гумор і тексти пісень Алли Баранкевич.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:



 
     
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz