Всеукраїнська виставка-ярмарок
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Пн, 04.05.2009, 08:14 | Message # 121 |
| shetamara, обовязково поїдьте, там є що подивитися!!! Але розраховуйте що день залишите там))))))) На територіїї є шинок, тобто можна зайти поїсти. А можете з собою взяти щось і присісти на пагорбі, під вітряками. 150 га України))))) Всієї! ))))
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Пн, 04.05.2009, 08:19 | Message # 122 |
| virchi, то не сопілка))))) Я не знаю що це))) А дідусь дійсно класний))) Дуже енергійний)))) Ви знаєте, а майстри взагалі люди особливі. Напевно тому що, щоб щось створити в серці має бути любов, інакше ніяк. При тому що така кількість людей зїхалася і місце потрібно було ще знайти, але ніхто ні з ким не сварився, навпаки. Це гарний захід, будете мати можливість поїдьте. Останні вихідні вересня другий ярмарок. А так музей працює постійно..
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Пт, 15.05.2009, 10:10 | Message # 123 |
| Ех! Гарно у Вас!!!
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Ср, 27.05.2009, 11:16 | Message # 124 |
| Хочу до цієї теми додати ще одну фотографію. Це не моя світлина, її я взяла в інеті... На ній бувший директор музею під відкритим небом Олексій Доля. Саме його любові до всього що створюють руки українців і завдячує цей музей тій кількості майстрів, які два рази на рік приїзжають на всеукраїнську виставку-ярмарок. Цьогорічна травнева зібрала приблизно сімсот майстрів з усіх куточків України (на той момент Доля був вже знятий з посади). Чому вирішила додати цю світлину? Тому що ми маємо памятати і знати тих, хто по цеглинці будує нашу культуру. Люблю коли Україна має лиця! )))))) * щоб не писати щоразу новий текст, я його додам скрізь де створювала тему про виставку-ярмарку в Пірогово)))))
Attachment:
1386389.jpg
(43.5 Kb)
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|