Віталій Назарук
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Пт, 14.03.2014, 20:00 | Message # 16 |
| Зігрій теплом коханій руки
Зігрій теплом коханій руки, Закутай їх в свої долоні, Щоби пісенні серця звуки, Вітали щастя на пероні.
Щоб усміхалася кохана, Вуста шукали поцілунку, Єдина і така жадане, Пила кохання замість трунку.
Даруйте квіти в теплі руки, Щоб щастя огортало плечі, Діток родила щоб не в муках І посміхалася малеча.
А ти, щоб справжній був мужчина, Глядів сім’ю, кохав дружину, Щоб жодна не змогла хмарина, Біду принести у родину..
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Пт, 14.03.2014, 20:00 | Message # 17 |
| Шматочок хмарки
Шматочок хмарки з під небес, Я протягну тобі в долонях, Ти ще не бачила чудес, Коли спішить життя на конях.
Коли попереду шляхи, Що відкривають горизонти, Як фарс підкутої блохи, Росою сяють діаманти.
Бо хмарки – часточки дощу, Де руки зразу помокріють, Я все в житті тобі прощу, Бо я про тебе завжди мрію.
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Пт, 14.03.2014, 20:00 | Message # 18 |
| ЧАША КОХАННЯ
Кожне слово твоє, ловить слух, Кожну ноту чарівного співу, Навіть вітер надворі ущух, Налякався мовчазного гніву.
А слова, як струмкова вода, Ллються ніжно, хлюпочуть об берег, Наче пава іде молода, Чи то квіти покрили дерева.
Як приємно мовчати удвох, Коли крила ростуть в поцілунку… І співають гаї – тьох та тьох, Захмелівши від ніжного трунку.
Тільки ти, як тоді, мовчазна, Лиш цілуєш неначе у душу, Забриніла любові струна, Берегти цю струну я ще мушу.
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|