Прочитавши книгу (яку), хочу розповісти Вам про ...
|
|
virchi
♂
| Date: Нд, 30.03.2008, 22:58 | Message # 1 |
| Прочитавши книгу ___________ , хочу розповісти Вам про ________
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
Life-Proza
♂
| Date: Чт, 01.05.2008, 08:40 | Message # 2 |
| Послідню книжку я прочитав ще в школі.....потім якось не доводилось............
Proza efekt
|
|
|
|
Равашоль_
♂
| Date: Сб, 26.07.2008, 13:23 | Message # 3 |
| Прочитавши Кримінальний Кодекс РФ хочу розповісти що він більш жорсткий ніж наш
Дівчинка з сонячним іменем Рита дупу чесала шматком динаміту. Вибух почули на вулиці Жданова, ноги -- в Черемушках, дупа -- в Чертаново.
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Сб, 26.07.2008, 16:23 | Message # 4 |
| То це не погано.
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Сб, 26.07.2008, 16:25 | Message # 5 |
| Ми і так до "ліберальничали", що скоро передачі про кримінал по ТБ будуть щодня по 4 рази виходити.
|
|
|
|
Равашоль_
♂
| Date: Сб, 26.07.2008, 16:25 | Message # 6 |
| Ну можливо для Вас як прихильника авторитарних суспільних моделей це справді непогано
Дівчинка з сонячним іменем Рита дупу чесала шматком динаміту. Вибух почули на вулиці Жданова, ноги -- в Черемушках, дупа -- в Чертаново.
|
|
|
|
irma
♀
| Date: Вт, 29.07.2008, 23:52 | Message # 7 |
| Шалений захват від творів Марії Матіос "Солодка Даруся" (електр варіант: http://www.ukrcenter.com/library/read.asp?id=5543 ) та "Майже ніколи не навпаки..." Давно такого не відчувала - ходити під враженням кілька днів після прочитання твору. Рекомендую. Не пожалкуєте. Ще у письменниці в доробку таке: Збірки віршів: «З трави і листя», «Вогонь живиці», «Сад нетерпіння», «Десять дек морозної води» «Жіночий аркан» Найбільшу популярність здобула її проза: «Щоденник страченої» «Нація» «Бульварний роман» «Життя коротке» (2001) «Фуршет» від Марії МАТІОС (2003) «Солодка Даруся» (2004) «Містер і місіс Ю в країні укрів» (2006) «Нація. Одкровення.» (2006) "Майже ніколи не навпаки..." (2007) (Мене, наприклад, якщо хтось із письменників зачепить за душу, то вже прагну все перечитати.)
Хочу, можу, знаю і буду!
|
|
|
|
Юта
♀
| Date: Чт, 31.07.2008, 15:25 | Message # 8 |
| Quote (irma) Шалений захват від творів Марії Матіос "Солодка Даруся" ( О-о-о) Я також прочитала цей твір із захопленням) Ще хочу придбати книгу для своєї бібліотеки (лише 25 книг назбирала поки-що). А от останнє моє прочитане - то "Венера в мехах" австро-угорського письменника Леопольда фон Захер-Мазоха. Отож, прочитавши про цю книгу, хочу вам розповісти, що саме цей автор ввів поняття "мазохізм", що стало нині актуальним питанням як психологічної так і соціальної сфер)
Панiчний спокiй
|
|
|
|
Равашоль_
♂
| Date: Чт, 31.07.2008, 16:43 | Message # 9 |
| Quote (Юта) Отож, прочитавши про цю книгу, хочу вам розповісти, що саме цей автор ввів поняття "мазохізм", що стало нині актуальним питанням як психологічної так і соціальної сфер) -- для мене це не новина
|
|
|
|
Юта
♀
| Date: Пт, 01.08.2008, 00:38 | Message # 10 |
| Quote (Равашоль_) для мене це не новина ггг) Але бажання домінування заважає тобі адекватно осмислити цю проблему. Певно, таки твори де Сада, більше Вам довподоби, ма петіт)гг
Панiчний спокiй
|
|
|
|
Ravashol__
| Date: Сб, 02.08.2008, 00:33 | Message # 11 |
| Quote (Юта) ггг) Але бажання домінування заважає тобі адекватно осмислити цю проблему. Певно, таки твори де Сада, більше Вам довподоби, ма петіт)гг -- люба, ти вгадала
|
|
|
|
Дарка
♀
| Date: Чт, 07.08.2008, 14:57 | Message # 12 |
| Прочитавши книгу Оскар Уайльд "Листи", зрозуміла, хочу розповісти, що ми чомусь дуже рідко прощаємо одне одному. А ми маємо вчитися. Особливо, коли прощення потребує геній.
Дарка
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Чт, 07.08.2008, 17:28 | Message # 13 |
| З християнської точки зору, то прощення це взагалі, одне із основ життя, але про прощення хочеться сказати словами І.Муратова: ... Але на дорозі щасливій Коли на порозі мета Нам слід пам'ятливими бути: Простити - не значить забути, А добрість не є сліпота.
|
|
|
|