Barabax
♂
| Date: Сб, 10.12.2011, 08:49 | Message # 1 |
| Таких, як ти любить ніхто не в змозі Такі, як ти завжди на самоті. Ти, як актор в страшній, безжальній ролі В театрі загубивсь своїм! Життя не гра, мені ти промовляла, Не сон, не щастя океан. Життя складне, воно мов чорна яма Поглине, як яскраво б не палав. Як жаль, як жаль мені тебе кохана Це тільки з зовні, я веселий одинак. А що на серці? Там кривава рана, Яка болить і кровоточить раз у раз. Під маскою ховаю свою душу Таку зажурену й худу, Не впевнену та трохи не рішучу, Така навряд сподобалась б тобі. Кохана, як багато ти не знаєш, Як, я чекав твого дзвінка, А серце, серце завмирало коли промовляв вкотре те ім`я. Не знаєш, тай не треба знати. Бо щастя це тобі не принесе, Ти знов смієшся, віриш і кохаєш, А я без яду вбиваю себе. До моїх пальців, мов маріонетки Привязані наївні ті серця, З якими граю, поки не набриднуть, А потім кидаю, як хлам в сміття. Я знаю, що не заслужив любові, її давно чекати перестав. Але назавжди в серці моїм кволім Буде боліти лиш одне імя. Таких, як я любить ніхто не в змозі Такі, як я завжди на самоті. Веселі словом, а душею одинокі Такі які чекають лиш її !!!
|
|
|
|
simeon222
♂
| Date: Вт, 16.05.2023, 23:27 | Message # 2 |
| Я знаю только одну компанию которая занимается продажей тёплого пола под ламинат или плитку вот https://fenix.if.ua/teplyj-pol-pod-laminat/ . Компания In-heat давно занимается продажей и поставкой материалов для тёплого пола. Я у них уже 2 год покупаю они меня ещё не разу не подводили. Очень оперативные ребята советую посетить их сайт.
|
|
|
|
miamorflowers1
♂
| Date: Чт, 22.02.2024, 23:02 | Message # 3 |
| интересно
|
|
|
|