Груповий вірш
|
|
InhearT
♂
| Date: Нд, 11.12.2011, 23:28 | Message # 1 |
| що ж, почну...
Моя любов, як цвіт духмяний рути, Хоча й не видно, запахом п*янить, Скажи слова...Так хочу я почути, Як голос твій замріяно дрежить.
Post edited by InhearT - Нд, 11.12.2011, 23:47 |
|
|
|
Asedo1949
♀
| Date: Пн, 12.12.2011, 00:50 | Message # 2 |
| Як хочу я заглянути у вічі, В яких палає цілий дивний світ, Так ніби гаснуть вже вечірні свічі, Але ще довго кидають одсвіт.
Господний дар- чистая душа !
|
|
|
|
taisa75
♀
| Date: Пн, 12.12.2011, 12:33 | Message # 3 |
| Вже третій день я слухаю тебе, Твої слова про свічі та про очі, Та про кохання, що тебе веде, І що не спиш уже три ночі! Не тільки ти, я теж давно не сплю, Живіт буркоче, в голосі тремтіння, Кричу - Я теж тебе люблю! (мабуть від голоду видіння!) За що карає доленька мене? Тугіше затягнувши бантик, Я шепочу, згадай-но про земне, Коханий мій романтик!))))
Таїсія Цибульська
|
|
|
|
Валькірія
♀
| Date: Пн, 12.12.2011, 13:29 | Message # 4 |
| Твоя любов - як води водограю - Бентежить дух мій, збурює жагу, У вир бажань щоночі затягає Цього чуття і ніжність, і могуть. Моя ж любов - мов грона винограду, Які налиті соками життя. Спивай мене, візьми у свою владу, Тони в мені без крихти каяття! Любов між нас - мов квітка на світанні, Що пелюстки, умочені в росу, До сонця простягає...Проростаєм Душа у душу - це любові суть!
Із келиха Життя невпинно ллється час, а ми п'ємо Любов, як завше, про запас. І рани на душі відмоленим дощем ми зцілюєм й щомить Любові прагнем ще!!!
Post edited by Валькірія - Пн, 12.12.2011, 14:19 |
|
|
|
Akademik787
♂
| Date: Вт, 13.12.2011, 18:07 | Message # 5 |
| І ця любов давно уже до болю... Я знаю - вже не стати їй тобою Вона двно розбита і без жалю І, все одно - я так тебе кохаю І ця любов давно уже до болю... Я знаю, що не будеш ти зі мною! Вона давно змордована, розбита Скажи мені - ну, як без тебе жити?
Я знаю, - живемо ми в різних світах, та можна ще їх об'єднати! © Дужак А.
|
|
|
|
Asedo1949
♀
| Date: Вт, 13.12.2011, 18:54 | Message # 6 |
| Як вийде ясне сонечко із рання, Покриє золотом безкрайнії поля, Ти, приноси своє палке кохання, І поєднаються закохані серця. Забудем все, і біль, і жаль, неспокій. Життя прекрасне, як блаженний рай, А всі незгоди ми розвіємо, як попіл, І хай Любов квітує, як розмай!
Господний дар- чистая душа !
|
|
|
|
Kvitka23
♀
| Date: Пт, 13.02.2015, 10:05 | Message # 7 |
| Хочеш створити святковий настрій? У нагоді стане збірка віршів "Різдвяний карнавал поезій"! Знайти її можна відтепер у всіх кіосках "Союздруку" м.Києва.
|
|
|
|
poshipelov
♂
| Date: Сб, 03.02.2018, 10:08 | Message # 8 |
| Моя любов, як цвіт духмяний рути, Хоча і не видно та запахом п*янить, Скажи слова...Так хочу я почути, Як голос твій замріяно бринить..... -------- Мені кажеться так краще.....
|
|
|
|