Мої вірші
|
|
max_chaplyak
♂
| Date: Пт, 10.02.2012, 16:17 | Message # 1 |
| Дивлячись на тебе я розумію Що в цю любов я тільки вірю І іскру я бачу в очах твоїх Що серце твоє у руках моїх І хай іскра ця ніколи не згасає Бо серце моє вона теж тримає І цю іскру я бачу щодень і щоночі Бо дивлюсь я завжди у твої карі очі.
Щастю моєму не має меж, І я знаю ти радієш теж, І я радію коли бачу тебе І щастя це по життю веде, Радію коли бачу усмішку твою І знаю що такої радості - Я вже не знайду
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Пт, 10.02.2012, 19:57 | Message # 2 |
| Звичайно, що вірш трохи "не дотягує" і змістом і будовою. Але й вам тільки 14 років, тож усе по переду. А якщо бажаєте реальної допомоги (щоби Вам порадили, що, де, і як замінити у вірші), запросіть через приват саме поетів сайту (бо я не віршую), як Віктора Кучерука, Олексія Тичко, Наталю Гуркіну та інших. Нехай вони або тут, або у приваті підкажуть Вам.
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
karas
♂
| Date: Чт, 21.08.2014, 20:23 | Message # 3 |
| Пошук себе в творчості , це тривкий процес . Ясно цей віршик не з найгірших , бо як себе згадаю , то писав спочатку набагато гірше . Але в цьому вірші є щось своє , особисте і це головне . Мені здається щоб почати писати вірші , чи творити на будь яку іншу тему , в інших можливостях , в інших видах мистецтва і культури , треба щось пережити , і головне постійно шукати , і в ритмах , і внутрішній ритмічності , переписувати , переживати , шукати епітети , метафори , порівняння , тобто переживати кожне написане слово , і головне ніколи не спинятися на звершеному , бо зупинка в вивченні творчості рівноцінне загибелі таланту , і можливо приведе до зарозумілості , що означає , взагалі - кінець поетові ( творцю ) як людині .
надія-крок до майбутнього
|
|
|
|
xuanmitchel
♂
| Date: Вт, 21.03.2023, 17:00 | Message # 4 |
| Дякую!
|
|
|