ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пт, 19.04.2024, 23:53
 
Поновлені теми
 
        

пошук по сайту:

 

 
НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
форум сайту Анумо знову віршувать! » Актуальна тема » Свята... » З днем незалежності!
З днем незалежності!
natalya-gurkina    Date: Пн, 24.08.2009, 18:12 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адмін-2
 
Повідомлень:
1038
Сьогодні 18-ть років з дня проголошення незалежності нашої держави.
Не надто веселий настрій у більшості з тих, кого я знаю. Мало оптимізму при погляді у майбутнє.. Проблема української і російської мов на півдні і сході країни. Розчарування помаранчевою революцією і несприйняття президента...
А ще розвалена економіка і... (список можна продовжувати).
Але є моя Україна. Країна у якій я живу, яку люблю і без якої не уявляю свого майбутнього.
Можливо наш президент не надто категорична людина, можливо у ньому не має тієї жорсткості, якої так не вистачає для наведення порядку. Але, це наш президент! Людина яка виграла без краплі крові виборчі перегони, яка прийшла "до фінішу" першою. Той, хто є лицем цілої країни і кожного зокрема. Хіба ми не поважаємо себе? Це наш президент!
Так як і наша країна! І вона не ділиться, вона одна!
Я ніколи не розуміла чому так багато говорять про проблему мови... В моєму місті цієї проблеми немає. Людина може розмовляти тією мовою, яку знає. Але спілкуючись з півднем і сходом зрозуміла що це питання є болючим. Надто болючим. Яким чином вирішиться - невідомо, але це те, що людям болить і ним не можна маніпулювати.
Досить часто можна почути нарікання на владу, життя... Але ж ми і є країна! Кожний з нас створює світ у якому ми всі разом живемо. Так, ми маємо проблеми, але ми молода країна і, напевно, як людина у житті, так і країна у своєму розвитку, маємо набити свої гулі.
Хотілося б сказати щось оптимістичне, але на даний момент сумно, хоча все добре. Над головою голубе небо, за вікном зелені дерева і промені сонця... Знаю одне: дім такий, яким його облаштовують господарі. Неправда що від людини у нашій державі нічого не залежить. Залежить!!! Абсолютно все!!! Не влада створює країну, її створюють люди своїм відношенням до того, що роблять. Тим, як роблять.
А люди у нас працьовиті і талановиті!!! І країна у нас гарна!!!! А те що маємо проблеми, так їх вирішення залежить від нас. Будуйте дім, створюйте... так, як хочете залишити для тих, хто буде жити тут після нас.

З святом!!!! З днем незалежності!!!
Attachment: 3660848.jpg (18.1 Kb)


Всім гарного дня;) ))))
 


COCODE    Date: Вт, 25.08.2009, 00:03 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Управляючі
 
Повідомлень:
38
Я теж її люблю. Але перестаю вірити що люди створюють країну. Чомусь переконуюся що це робить влада. Вона і маніпулює людьми як їй вигідно. Якби Ви знали, як би я зрадів, що це не так.

шукаю те чого нема
 


natalya-gurkina    Date: Вт, 25.08.2009, 09:14 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Адмін-2
 
Повідомлень:
1038
Влада не може змусити вчителя погано викладати... або лікаря неякісно лікувати...
Хіба школа складається з одного директора?))))) Ні, з учителів)))))))) А директор є людиною яка представляє установу, але ж він не є тим, хто може змусити всіх підлеглих недобросовісно працювати.
Але, від кого залежить існування установи (наприклад школи)? Від влади? Ні, від наявності дітей. Від батьків, які подадуть заявки на те, щоб їхні діти там навчалися. Не буде дітей - не буде школи. Так і з країною... Країна це люди.


Всім гарного дня;) ))))
 


StTehnik    Date: Пт, 03.02.2023, 13:24 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
13
Всем любителям самогоноварения хочу порекомендовать: дубовая щепа https://pervak-shop.com.ua/spetsii-dlya-nastoek/dubovaya-shchepa/. Придает нежный дубовый привкус вашему напитку. Всем советую.

Post edited by StTehnik - Пт, 03.02.2023, 13:25
 


форум сайту Анумо знову віршувать! » Актуальна тема » Свята... » З днем незалежності!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:



 
     
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz