Мої афоризми
|
|
Машенька
♀
| Date: Сб, 15.01.2011, 11:35 | Message # 61 |
| Ностальгія...Вона тихенько забрела у моє серце, але голосно дає про себе знати. Спочатку об'єкт мого захоплення, а потім сенс мого життя. Щоб закохатися у море на вічно, варто побачити його лиш раз. Тепла ковдра,зелений чай з ароматом бергамоту та лимону...А за вікном холодна ніч...Холодна та порожня...Така,як і твоє серце! Людина - це тільки обгортка, під якою ховається справжня сутність.Однак не кожному дано довести її до суспільства. Людина вважається такою могутньою: вона керує народами, будує мегаполіси, літає в космос, створює нові генотипи, людина може дати життя,а може й забрати...Проте людина - це жалюгідне створіння...Вона невзмозі опанувати свій страх, приборкати власні почуття, набути сили волі...Незважаючи на становище у суспільстві, людину легко зламати...Людина - єдине справді хиже створіння у Всесвіті! Саме безлад у моїй голові дозволяє впорядковувати життя.Саме тишина дає змогу ромовляти.Саме темрява відкриває мені очі.І тільки кохання змушує ненавидіти!
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Сб, 15.01.2011, 13:47 | Message # 62 |
| Машенька, сподобалося!
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
lyu4450
♀
| Date: Пн, 21.11.2011, 23:32 | Message # 63 |
| 1. Якщо не зміню себе сьогодні, завтра може не настати... 2. Мені так хочеться багато їм сказати а їм так мало хочеться почуть. 3. За світанком приходить новий день, який передбачає мішки під очима і все той же безлад в голові...
"Мені так хочеться багато їм сказати,а їм так мало хочеться почуть..."
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Сб, 10.12.2011, 13:03 | Message # 64 |
| Автор: Даша (medsestra)
На "Анумо" секса нет! Нас адмны рожают...
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Сб, 10.12.2011, 15:06 | Message # 65 |
| Автор: Наталя Крісмен (Валькірія)
Єдиною мотивацією писання у нас має бути ЛЮБОВ ДО БЛИЖНЬОГО і прагнення МІНЯТИ ЦЕЙ СВІТ НА КРАЩЕ.
Всім гарного дня;) ))))
Post edited by natalya-gurkina - Сб, 10.12.2011, 15:07 |
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Чт, 12.01.2012, 01:19 | Message # 66 |
| Щоб пес не вкусив, не потрібно пхати йому у рота руку.
Всім гарного дня;) ))))
|
|
|
|
natalya-gurkina
♀
| Date: Пт, 13.01.2012, 15:08 | Message # 67 |
| Джерело: http://virchi.pp.net.ua/publ/22-1-0-9187
прощати тихо і любити тихо - небесний дар...
Марта Шуст
Всім гарного дня;) ))))
Post edited by natalya-gurkina - Пт, 13.01.2012, 15:08 |
|
|
|
olga14ua
♀
| Date: Пт, 13.01.2012, 16:06 | Message # 68 |
| Філософ у серці кожен, філософія у всіх різна... В мене є вірш про це: Бачити й розбиратись в людях, І як – в чорнім чи білім жити, Научають філософи всюди, Й озираються – кого б ще навчити? Сперечаються в довгих вервечках Нескінченних чи скінчених часу. Хтось порівнює людей з овечками, Хтось – із грюкотом чорним КАМАЗу. Вони стверджують, що усі рівні, І, водночас, ставлять над світом Тих, хто не показує бивні, А по яких топчуться й діти. Сперечаються, якого кольору Світ цей – Чорний, а чи рожевий? Вони проти пихи й гонору, Хоч й ховають їх у себе. Одні кажуть, що жити треба Так, щоб люди тебе пам’ятали. А самі, відлітаючи в небо, Чи турбуються, щоб згадали? Вони проти чорних тиранів, Які вищі, могутніші й грізні. Але ж служать тим, хто рани Роблять людям однаково різним. Хвалять шепіт сільського листу, Кажуть: « Шум – неначе багнети! ». А самі позирають у мсто І влаштовують п’яні бенкети. То кажуть про ромашкове голе, То служать містам грізним… Бо філософ у серці – кожен, Філософія у всіх – різна.
Я - просто синь з волошкового цвіту, Що вранці піднімається в росі. Пишу планеті. Всьому цьому світу. Присвячую усе моїй землі.
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Нд, 15.01.2012, 03:26 | Message # 69 |
| Quote (natalya-gurkina) прощати тихо і любити тихо - небесний дар... - мудро!
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
virchi
♂
| Date: Сб, 04.02.2012, 02:06 | Message # 70 |
| І як приніс тобі щось гість, Дбайливо вивчи спершу вміст. Буває слово друг і ворог…
[blink]В. Світлий[/blink]
... Дивуєшся, чому не йде Апостол правди і науки?
|
|
|
|
Alokum
♂
| Date: Чт, 29.03.2012, 15:59 | Message # 71 |
| Кохання-не просто мрія!
Ал=)
|
|
|
|
Alokum
♂
| Date: Чт, 29.03.2012, 16:00 | Message # 72 |
| Мрії-нездійсненні бажання!
Ал=)
|
|
|
|
taisa75
♀
| Date: Пт, 29.06.2012, 19:16 | Message # 73 |
| Робота, як вовк - скільки не втікай, все одно наздожене!(із життєвого досвіду)
Таїсія Цибульська
|
|
|
|
taisa75
♀
| Date: Пт, 29.06.2012, 19:18 | Message # 74 |
| Не зачитуйся занадто тим, що МІЖ рядків, бо перестанеш бачити САМІ рядки! (із життєвого досвіду)
Таїсія Цибульська
|
|
|
|
Мурашка
♀
| Date: Вт, 03.07.2012, 13:42 | Message # 75 |
| "Життєва дорога - це перегони,хто віддається з самого початку, а хтось чакає моменту з вигодою для себею"
|
|
|
|