Давайте пограємось!
|
|
olga14ua
♀
| Date: Пн, 02.01.2012, 13:13 | Message # 76 |
| Quote (Akademik787) Професор лягає спати о 8 годині вечора, а будильник заводить на 9 годину ранку. Скільки буде спати професор? Скільки студенти не заважатимуть)
Я - просто синь з волошкового цвіту, Що вранці піднімається в росі. Пишу планеті. Всьому цьому світу. Присвячую усе моїй землі.
|
|
|
|
olga14ua
♀
| Date: Пн, 02.01.2012, 13:16 | Message # 77 |
| Quote (guska) Две ноги на трех ногах, А четвертая в зубах. Вдруг четыре прибежали И с одною убежали. Подскочили две ноги, Ухватили три ноги, Закричали на весь дом Да тремя по четырем! Но четыре завизжали И с одною убежали. Скажені ніжки сороканіжки)
Я - просто синь з волошкового цвіту, Що вранці піднімається в росі. Пишу планеті. Всьому цьому світу. Присвячую усе моїй землі.
|
|
|
|
Akademik787
♂
| Date: Пн, 02.01.2012, 14:52 | Message # 78 |
| Quote (olga14ua) Професор лягає спати о 8 годині вечора, а будильник заводить на 9 годину ранку. Скільки буде спати професор?
Скільки студенти не заважатимуть) Відповідь не правильна !
Я знаю, - живемо ми в різних світах, та можна ще їх об'єднати! © Дужак А.
|
|
|
|
olga14ua
♀
| Date: Пн, 02.01.2012, 15:00 | Message # 79 |
| А хто сказав, що це відповідь? Так, просто маленька істина з життя)
|
|
|
|
olga14ua
♀
| Date: Пн, 02.01.2012, 15:02 | Message # 80 |
| Quote (guska) Atom пішов не тим шляхом, але добре, що намагався, а не здався відразу. Якщо ще посередині горизонтально покласти сірник у його варіанті, тобто, зробити писану 7, то усе сходиться. Тому він правий теж))
|
|
|
|
olga14ua
♀
| Date: Вт, 03.01.2012, 18:35 | Message # 81 |
| Щось ніхто не хоче мої загадки розгадувати.... Ось ще одна: на дереві на висоті а від землі Миколка зробив позначку. Пройшло багато років, дерево виросло на Х метрів. Формулою вкажіть, на якій висоті тепер позначка)
|
|
|
|
_Олександр_
♂
| Date: Ср, 18.01.2012, 12:23 | Message # 82 |
| Цікава загадка. треба буде подумати та нвписати відповідь.
|
|
|
|
olga14ua
♀
| Date: Ср, 18.01.2012, 16:16 | Message # 83 |
| Quote (_Олександр_) Цікава загадка. треба буде подумати та нвписати відповідь. Напишіть, напишіть)) Правда, вона більше для любителів біології ніж математики... Підсказка))
|
|
|
|