Aleveron
♂
| Date: Пт, 14.06.2024, 15:28 | Message # 1 |
| Кожна квітка має свою символіку, і правильний вибір може підкреслити ваше ставлення до отримувача. Наприклад, хризантеми – це квіти довголіття та процвітання, які стануть чудовим подарунком на новосілля. Тюльпани, зі своєю ніжністю та витонченістю, ідеально підійдуть для подарунка мамі, виражаючи вашу любов і вдячність. А гвоздики, які символізують дружбу та радість, стануть прекрасним подарунком для друга чи подруги, створюючи атмосферу тепла та взаєморозуміння. Більше тут: https://kherson-news.net/blogi....ru.html .
|
|
|
|
Yana_M
♀
| Date: Ср, 30.10.2024, 11:53 | Message # 2 |
| Дякую за цікавий коментар! Ви праві – символіка квітів дійсно має велике значення при виборі подарунка. Я завжди намагаюся враховувати цю деталь, адже це додає особливого змісту до кожного букета. Хризантеми на новосілля – це справжня знахідка, адже вони не лише красиві, а й мають глибокий зміст. Ідея з тюльпанами для мами просто чудова! Вони дійсно здатні передати ніжність і теплоту почуттів. А щодо гвоздик, то це також дуже вдала пропозиція – хто б не любив ці милі квіти? Вони завжди створюють атмосферу радості та затишку. Мені цікаво, чи є у вас улюблені квіти, які ви б обрали для певних випадків? Це завжди цікаво дізнатися!
Мої улюблені квіти - тюльпани! Коли починається сезон тюльпанів, в минулі роки я витрачала багато коштів, бо хотіла порадувати себе різними кольорами, різними тюльпановими букетами. В березні 2024 року я познайомилася з брендом Rai Flora, який пропонує купити оптом тюльпани. Тюльпанами були обдаровані всі мої друзі, родичі і навіть деякі співробітники. Я створила декілька СП груп, завдяки яким мала можливість згрупуватися з різними людьми, зацікавленими в придбанні свіжозрізаних тюльпанів.
Це не лише спростило процес замовлення, а й дало змогу обговорити різні варіанти та отримати поради від інших учасників. Мені дуже подобається, що ми можемо обмінюватися ідеями щодо букетів і оформлення, а також ділитися досвідом з вибору найкращих сортів тюльпанів. Можливо, хтось із вас також хоче долучитися до подібних груп? Я б із задоволенням дізналася про ваш досвід і обговорила, які тюльпани вам подобаються найбільше! Які у вас улюблені сорти, і для яких випадків ви їх обираєте?
|
|
|
|