ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пн, 07.10.2024, 06:17
 
Поновлені теми
 
        

пошук по сайту:

 

 
НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
актуальні новини про харчову галузь
Viktorr    Date: Пт, 14.06.2024, 15:32 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
3
Здравствуйте, учасники групи! Я розробляю новий освітній курс, який включатиме модуль про харчову галузь. Для цього мені потрібні актуальні новини та аналітичні статті. Порадьте, будь ласка, де можна знайти відповідні ресурси?
 


Semenn    Date: Пт, 14.06.2024, 16:16 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
6
Здравствуйте! Для створення освітнього курсу з модулем про харчову галузь я б рекомендував звернутися до https://harchovyk.com/ Цей ресурс є відмінним джерелом не тільки для отримання актуальних новин, але й для аналітичних статей, що охоплюють весь спектр цієї індустрії. Вони також пропонують послуги які можуть бути корисними для демонстрації практичних аспектів галузі у вашому курсі.
 


YayaToure    Date: Вт, 23.07.2024, 09:06 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
У сучасному світі без новин не обійтися, саме тому потрібно активно стежити за тим, що відбувається, за допомогою якісного новинного порталу. Добре, що я використовую для цього новинний портал Vulkannews.info. Я дізнаюся про останні новини про інвестора Максима Кріппу на Вулкан Ньюз та багато іншого пов'язаного з ним, вся ця інформація вкрай корисна для ознайомлення з його діяльністю та досягненнями. Для мене було відкриттям, як багато Кріппа встиг зробити за той проміжок часу, що він почав інвестувати в українські проекти та загалом у нашому країну. Загалом Макс зробив і продовжує робити дуже багато для розвитку свого бізнесу та країни. Статті та матеріали на Vulkannews.info можуть містити цікаву інформацію про роботу, проекти або інші сфери діяльності Максима Володимировича Кріппи. За допомогою цього ресурсу ви зможете отримати краще уявлення про його професійні досягнення та вплив на суспільство.
 


  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:



 
     
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz