ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пн, 07.10.2024, 14:36
 
Поновлені теми
 
        

пошук по сайту:

 

 
НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чому перегрівається гідравлічне масло?
bewok    Date: Ср, 14.08.2024, 15:16 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
113
Нещодавно зіткнувся з проблемою перегріву гідравлічного масла на своєму екскаваторі. Чи може це бути пов’язано з вибором масла? Як правильно обрати масло, щоб уникнути перегріву? І взагалі, чи є якісь поради по підтримці оптимальної температури масла під час роботи?
 


Twerty    Date: Ср, 14.08.2024, 15:17 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
14
Перегрів гідравлічного масла може бути пов’язаний не тільки з самою гідравлічною системою, але й з якістю масла. Я помітив, що коли використовую масло низької якості, гідравліка швидше перегрівається. Зараз перейшов на масло від Strans Shop https://strans-shop.com.ua/categoryproducts/olyvy-gidravlichni і проблема зникла. Це масло має високу термостабільність, навіть при довготривалій роботі в тяжких умовах масло не перегрівається. Також слідкуйте за чистотою радіаторів і рівнем масла, бо це теж важливо. На практиці, використання якісного масла і регулярне обслуговування системи допомагає уникнути багатьох проблем. Рекомендую не економити на маслі, бо потім це може вилитися у дорогий ремонт.
 


sovaauto    Date: Чт, 15.08.2024, 08:53 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
4
Перегрів гідравлічного масла в екскаваторі може бути пов'язаний з неправильною в'язкістю масла, забрудненням або недостатнім охолодженням. Для уникнення проблем слід обирати масло відповідно до рекомендацій виробника, регулярно міняти його та фільтри, перевіряти охолоджувальну систему та контролювати робочий тиск. Правильне обслуговування і моніторинг температури допоможуть підтримувати оптимальну роботу системи й уникнути перегріву.
 


  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:



 
     
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz