Octopi
♂
| Date: Пн, 02.09.2024, 16:26 | Message # 1 |
| Привіт усім! Шукаю поради щодо банків, які пропонують хороші банківські карти. Мені потрібна карта з мінімальними комісіями і зручним мобільним додатком. Якщо у вас є досвід з такими картками, поділіться, будь ласка, де ви їх отримували і як вам їх користування. Дякую!
|
|
|
|
v84736500
♂
| Date: Пн, 02.09.2024, 16:31 | Message # 2 |
| Я давно користуюсь послугами банку CIB, і мушу відзначити, що їхні банківські карти - це справжній комфорт https://cib.com.ua/uk/private/products/bankivski-kartki Карти працюють без збоїв, їхня підтримка завжди оперативна, а також дуже зручний мобільний додаток. Я часто подорожую і завжди можу бути впевнений, що моя картка буде працювати скрізь. Рекомендую цей банк для всіх, хто цінує надійність і зручність у фінансових питаннях.
|
|
|
|
tereshenk
♀
| Date: Вт, 25.02.2025, 09:13 | Message # 3 |
| Нещодавно я вирішив розмістити свої заощадження на депозит, але не знав, як точно розрахувати очікуваний прибуток. Під час пошуку інформації в інтернеті я натрапив на статтю від Агропросперіс Банку, яка детально пояснює як розрахувати прибуток від депозиту. З неї я дізнався, що процентні ставки зазвичай вказуються в річних відсотках, незалежно від терміну вкладу. Це означає, що для розрахунку прибутку за період менший за рік, потрібно враховувати пропорційну частину річної ставки. Також важливо знати, що відсотки нараховуються щоденно, починаючи з дня, наступного після розміщення депозиту, і не включають перший та останній день вкладу. Для точного розрахунку використовується формула: прибуток = сума вкладу × (річна ставка / 365) × кількість днів вкладу. Крім того, стаття наголошує на необхідності врахування податків, які становлять 18% податку на доходи фізичних осіб та 5% військового збору. Ці податки банк утримує автоматично, тому фактичний прибуток буде меншим на 23%. Для спрощення розрахунків рекомендується використовувати депозитний калькулятор, доступний на сайті банку, який допоможе швидко визначити очікуваний дохід з урахуванням усіх факторів.
|
|
|
|