ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Нд, 24.11.2024, 14:40

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Яка найкраща реклама?
AnnaAnna    Date: Пн, 30.09.2024, 16:27 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Друзі мені треба якось швидко і головне ефективно розрекламувати новий осінній одяг зі свого магазину. Як гадаєте як це зробити?

Algrinus    Date: Пн, 30.09.2024, 17:45 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Цитата AnnaAnna ()
Друзі мені треба якось швидко і головне ефективно розрекламувати новий осінній одяг зі свого магазину. Як гадаєте як це зробити?

Для того, щоб швидко і ефективно привернути увагу до нової колекції можливо вам варто подумати про influence маркетинг? Це досить дієвий спосіб підвищити впізнаваність бренду, залучивши блогерів або лідерів думок, що вже мають лояльну аудиторію. Обирайте тих, чия аудиторія відповідає вашому цільовому споживачу. Необхідно перевірити аналітику блогера, щоб уникнути ризику співпраці з "накрученими" профілями. Я вам даю контакти агенції ВАРТО https://www.warto.com.ua/services/influence-marketing/ вони допоможуть обрати найкращого блогера і ефективно з ним попрацювати.

Diez    Date: Пн, 30.09.2024, 17:50 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Если запустить акцию, то быстро станете известным.

Lima    Date: Пн, 30.09.2024, 21:07 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Дізнайтеся ось тут як визначити цільову аудиторію - нам це дуже допомогло коли треба було продвинути сайт компанії в Інтернеті. Це як орієнтир для просування. Тепер я точно знаю, на кого саме спрямувати свої зусилля та як ефективніше використовувати бюджет

Post edited by Lima - Пн, 30.09.2024, 21:07

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz