ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Сб, 23.11.2024, 16:42

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Ідеальна машинка для роботи в салоні
Teddi    Date: Вт, 29.10.2024, 15:49 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Усім привіт! Потрібна порада, хто знає хорошу машинку для роботи в салоні? Працюю майстром, маю великий потік клієнтів, тож потрібна техніка, яка витримує інтенсивне навантаження. Зараз у мене базова модель, але планую взяти щось потужніше. Якщо хтось може порадити конкретну модель або бренд, буду вдячна!

Twerty    Date: Вт, 29.10.2024, 16:03 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Привіт! Якщо працюєш з великим потоком, то дійсно, звичайні машинки не завжди витримують таке навантаження. Тут вже треба вибирати техніку з більш надійними характеристиками. Особисто я використовувала машинка для перманентного татуажу від IPiccadilly https://ipiccadilly.com/permanent/mashynky-dlya-permanentu/ бо вона дійсно розрахована на професійний рівень. Багато хто з колег теж ними користується. З переваг – вона працює дуже стабільно, навіть під час довгих процедур не перегрівається. Ще добре, коли машинка має функцію налаштування глибини і швидкості, це важливо для різних зон на обличчі. І обов’язково звертай увагу на вагу машинки, якщо робота інтенсивна, це впливає на втому рук. IPiccadilly надійний вибір для професійних майстрів, раджу глянути їхній сайт для більш детальної інформації.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz