Творчість та розвиток у Києві
|
|
Aleveron
♂
| Date: Пн, 04.11.2024, 19:39 | Message # 1 |
| Майстер-класи в Києві набирають популярності, надаючи можливість дітям та підліткам не лише розвивати свої творчі здібності, а й знаходити нових друзів. Завдяки різноманіттю пропозицій, кожна дитина зможе обрати заняття до душі, яке залишить незабутні враження. Від художніх до наукових майстер-класів – тут кожен знайде своє покликання. Заняття в творчій атмосфері допоможуть виховати впевненість у своїх силах і навчити новим навичкам. Дізнатися більше: http://people.dp.ua/article....-svyato .
|
|
|
|
SerhiKovalski
♂
| Date: Вт, 25.02.2025, 12:16 | Message # 2 |
| Оце дивлюсь на всі ці майстер-класи для дітей у Києві, і знаєш що? Я реально заздрю! Колись про таке можна було лише мріяти. Малюють, ліплять, конструюють — і все це в атмосфері гри. Але от питання: чи можна взагалі навчити людину бути творчою? Чи це або є, або нема? На мою думку, це як із музикою. Хтось імпровізує, а хтось вчиться за нотами. І тут головне знайти баланс. До речі, нещо давно дізнвся про LEAN. Раніше думав, що це для заводів, а виявляється, цим користуються навіть художники й письменники!
|
|
|
|
Yuriy_Hrynevsky
♂
| Date: Вт, 25.02.2025, 12:18 | Message # 3 |
| Дивись, є така сертифікація LEAN IIBLC — це методика, яка допомагає зробити процеси ефективнішими. Ну, типу прибрати зайве і сфокусуватися на головному. Дехто каже, що це навіть у творчості працює, бо допомагає структурувати роботу й не загрузнути в ідеях. Ось цікава тема про це: https://bs.krok.edu.ua/sertifikacija/sertifikacija-lean-iiblcr/ От питання, це допомога чи обмеження? Бо якщо так, то може взагалі все мистецтво по чек-листу робити?
Post edited by Yuriy_Hrynevsky - Вт, 25.02.2025, 12:18 |
|
|
|
Viktor_Koroviak
♂
| Date: Вт, 25.02.2025, 12:19 | Message # 4 |
| Якщо подивитися на великих митців, у багатьох був свій "LEAN". Хтось писав лише вранці, хтось за розкладом, а хтось просто діяв за натхненням. Я от звик до повного хаосу. Іноді це круто — думки літають, ідеї сиплються! Але іноді так гублюсь у цьому, що нічого не можу закінчити. Може, трохи структури справді не завадить? Натхнення і свобода чи порядок і дисципліна? Чи реально поєднати обидва підходи?
|
|
|
|