ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Нд, 22.12.2024, 14:42

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Покупка свічок запалювання
karguis    Date: Ср, 18.12.2024, 11:50 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Привіт! Маєте досвід з вибором свічок запалювання для авто? Я нещодавно помітив, що у моєму автомобілі почала знижуватися потужність двигуна, та й трохи зросла витрата пального. Можливо, причина в свічках запалювання? Раніше використовував звичайні, але зараз хочу спробувати щось інше. Як вибрати правильні свічки, щоб покращити роботу двигуна і заощадити паливо?

Kulminat    Date: Ср, 18.12.2024, 11:51 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Щодо свічок запалювання, я особисто замінив свої на Brisk після кількох невдалих спроб з іншими брендами. Спочатку був скептично налаштований, адже ціна була дещо вища, ніж у звичних моделей. Але результат приємно здивував! Після заміни свічок двигун став працювати значно рівніше, паливо економиться, а відчуття в кермі зовсім інше. Динаміка автомобіля помітно покращилася, а старт став швидшим навіть на холодному двигуні.

kira    Date: Ср, 18.12.2024, 11:51 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Я також змінив свічки на Brisk, і це був один з кращих виборів. До цього користувався дешевшими аналогами, але вони не витримували більше 15-20 тисяч км, і знову доводилось міняти. З Brisk усе інше: робота двигуна стала значно плавнішою, навіть знизився рівень шуму, а старт тепер стабільно швидкий, без будь-яких затримок. Після 30 тисяч км пробігу свічки як нові, жодних проблем з запуском або витратою пального.

Tifox    Date: Ср, 18.12.2024, 11:51 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Свічки запалювання Brisk https://rooler.ua/uk/c/svichky-zapalyuvannya?brand=brisk це справжній прорив у світі автозапчастин для мене. Після кількох років використання дешевших аналогів я нарешті зрозумів, що таке якість. 
Встановив їх у свій автомобіль після поради знайомого і тепер не шкодую. Двигун став працювати набагато плавніше, підвищилась віддача та потужність, а паливо стало економніше. Особливо помітно на холодному запуску: немає тих затримок, які були раніше. Вартість може здатися вищою, але за цю якість я готовий платити. Вони дійсно показують результат!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz