Maya
♀
| Date: Нд, 02.02.2025, 02:11 | Message # 1 |
| Як можна зв’язатися з людиною в TikTok, якщо вона не підписана на мене і я не можу надіслати їй повідомлення через обмеження конфіденційності? Які способи зв'язку найбільш ефективні в такій ситуації?
|
|
|
|
Avrora
♀
| Date: Нд, 02.02.2025, 03:26 | Message # 2 |
| Якщо ви хочете зв’язатися з автором в TikTok https://likestorm.com.ua/blog/tiktok/yak-napisati-lyudini-v-tiktok/ але він не підписаний на вас і має обмеження на прийом повідомлень, існують кілька способів зв'язатися, не порушуючи правила платформи. Найпростішим методом є залишити коментар під його відео, в якому ви висловите своє захоплення або задати цікаве питання. Це може стати першим кроком до налагодження контакту. Інший спосіб — зробити відео, в якому ви згадуєте автора, дякуєте за натхнення або пропонуєте ідею для співпраці. Якщо у профілі автора є посилання на інші соцмережі, такі як Instagram або Telegram, можна використати їх для більш безпосереднього зв'язку. Також не забувайте, що активна взаємодія з контентом користувача, наприклад, лайки і коментарі, можуть підвищити ваші шанси бути поміченим. Однак важливо бути коректним і не надсилати повторні повідомлення або наголошувати на своєму контакті занадто нав'язливо.
|
|
|
|