ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пн, 25.08.2025, 10:51

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Chloé Eau de Parfum: чи варто спробувати?
Twerty    Date: Сб, 15.02.2025, 15:42 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Замислююсь над придбанням Chloé Eau de Parfum. Читала багато відгуків, але хотілося б почути реальні враження. Як цей аромат розкривається протягом дня? Чи підходить він для щоденного використання?

Teddi    Date: Сб, 15.02.2025, 16:46 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Користуюся Chloé Eau de Parfum вже понад рік і можу поділитися своїми враженнями. Це дуже жіночний і ніжний аромат, який відкривається свіжими нотами півонії, личі та фрезії. Протягом дня він розкривається серцевими нотами троянди, магнолії та лілії, додаючи глибини та елегантності. Базові ноти амбри та кедра забезпечують стійкість аромату, який тримається на шкірі до 6-8 годин. Для мене цей парфум став універсальним вибором на кожен день, оскільки він не надто нав'язливий, але водночас залишає приємний шлейф. Якщо шукаєш щось для щоденного використання, Chloé Eau de Parfum може стати чудовим вибором. До речі, я замовляла його в інтернет-магазині "Файна Юкрайна", де представлений найкращий вибір парфумів chloe https://faynaukraina.com.ua/chloe/parfum/ Рекомендую звернути увагу на їхній асортимент.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz