gahodik
♂
| Date: Пт, 07.03.2025, 06:04 | Message # 1 |
| Потрібна порада. Чи є взагалі сенс купувати окремі ріжкові ключі поштучно, чи простіше взяти вже готовий набір? Я просто підшукую інструмент для гаража, де часто працюю з авто. Є думка, що набір вигідніший, але може, окремі ключі кращої якості будуть? Плюс не хочу, щоб зайві лежали без діла, а в наборах часто трапляються розміри, якими ніхто ніколи не користується. Хто як виходив із ситуації? Може, порадите конкретну марку чи магазин?
|
|
|
|
polusminus
♂
| Date: Пт, 07.03.2025, 06:58 | Message # 2 |
| Тут вже кому як зручно, але я для себе зробив висновок, що краще брати набір. Бо спочатку теж думав, що вистачить кількох розмірів, а потім постійно чогось не вистачало, доводилось докуповувати. І все одно по грошах виходило дорожче. Особисто я вже давно беру інструменти в Інтернет-магазині Br-mannesmann, і можу чесно сказати – там класні набори ріжкових ключів. Зручно, що все одразу в кейсі, нічого не губиться, якість суперова. Використовую регулярно в гаражі, і ріжковий ключ з того набору вже не раз виручав у складних ситуаціях. Метал міцний, не слизький у руці, розміри чіткі. Та й ціни адекватні, якщо порівнювати з іншими брендами. Тому рекомендую дивитись в їх бік, не прогадаєш.
|
|
|
|