comiyoh
♂
| Date: Вт, 08.04.2025, 08:35 | Message # 1 |
| У мене невелика будівельна фірма, і власний автопарк спецтехніки — це мій головний ресурс. Влітку минулого року сталася справжня катастрофа: практично одночасно вийшли з ладу одразу два навантажувачі та один бульдозер. Роботи стояли, терміни піджимали, а кожен день простою — це гроші на вітер. Перший порив — звернутись до місцевих сервісів, але або не було потрібних запчастин, або обіцяли ремонт через два тижні. Тоді мені знайомий порадив глянути на сайт https://tehno-komplekt.com/ua/ — мовляв, він з ними давно працює і завжди задоволений.
Не довго думаючи, написав їм з описом ситуації — і, чесно, був шокований швидкістю реакції. У той же день зв'язались, уточнили, що саме потрібно, навіть допомогли за фото і відео зрозуміти, які саме запчастини потрібні. І головне — все (!) було в наявності. Раніше я звик до того, що запчастини або з Китаю, або з Польщі їдуть тижнями, а тут — через три дні вже мав все у себе на базі. Це справжній порятунок.
Окремо хочу відзначити, що в Технокомплекті не намагаються просто «впарити» дорожче — коли я вагався між двома варіантами, менеджер чесно сказав, що дешевший буде кращим у моєму випадку, бо техніка працює не на повному навантаженні. Така чесність зараз рідкість.
Ще один плюс — якщо щось незрозуміло, можна сміливо дзвонити або писати, і не отримаєш суху відписку, а живу відповідь з поясненням «на пальцях». Завдяки їм ми тоді відремонтували всю техніку за рекордні строки, і я вкотре переконався: мати під рукою надійного постачальника — це як мати власного технічного «друга». Якщо у вас своя техніка, чи ви займаєтесь будівництвом — дуже раджу звернути увагу на ТД Технокомплект. У наш час таке ставлення — це справжня знахідка.
|
|
|
|