ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Нд, 10.08.2025, 11:17

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Після COVID-19 батькові потрібна була реабілітація
gahodik    Date: Пт, 09.05.2025, 14:34 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Мій тато переніс тяжку форму коронавірусу. Кілька тижнів у лікарні, потім — виписка, але стан залишався слабким. Лікарі порадили медичний нагляд та реабілітацію вдома. Ми почали шукати, де можна знайти медсестру чи фахівця, який допоможе з відновленням дихання, підкаже вправи, проконтролює ліки. Знайшли сайт medsestra.kiev.ua і вирішили спробувати.

Зателефонували — і вже за добу до нас приїхала фахівчиня. Її звали Олена. Надзвичайно спокійна, терпляча, з позитивною енергією. Вона відразу змогла знайти підхід до тата, хоч він людина недовірлива. Поступово ввела режим вправ, контроль кисню, поради щодо харчування. Вона не просто «міряла тиск» — вона допомагала людині повернутись до життя.

Через тиждень ми побачили перші зміни — тато почав самостійно вставати, менше задихався, з’явилась енергія. Через три тижні він уже потрохи гуляв двором. Це при тому, що ми думали про санаторій або навіть лікарню для відновлення.

Окремо хочу сказати, що вартість послуг абсолютно адекватна. Ми мали сумніви, чи зможемо дозволити собі це на тривалий час, але чесно — за таку якість це більш ніж справедливо.

Тепер я завжди рекомендую «Медсестра» знайомим. У нашій країні не так багато сервісів, які дійсно працюють як слід. Але цей — один з винятків. Якщо хтось потребує реабілітації після хвороби або просто нагляду за літніми — вам сюди.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz