ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Нд, 10.08.2025, 11:15

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Чому я залишилась з Ameli-nails
gahodik    Date: Пт, 09.05.2025, 15:04 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Почну з того, що я не майстер. Я звичайна дівчина, яка не хоче кожного тижня бігати в салон і платити по 500 грн за манікюр. Тим більше, коли з’явилось бажання спробувати щось зробити самій, щоб було і красиво, і по своєму. І ось тоді я почала шукати, де можна купити стартовий набір. Так я й знайшла Ameli-nails.

Спочатку дуже сумнівалась, бо боялась, що буде щось незрозуміле або неякісне. Але на сайті все чітко — є фото, описи, характеристики. Замовила базовий набір: лампу, кілька гель-лаків, баф, пилочки, базу і топ. Прийшло за два дні. Упаковано ідеально, все новеньке, акуратне.

Перший раз зробити манікюр самій було трохи страшно, але завдяки інструкціям і матеріалам все вийшло. Я була в шоці, бо нігті тримались майже два тижні! Це був кайф. І далі більше — почала замовляти нові кольори, пробувала градієнти, стемпінг, навіть стразы купувала.

Мені дуже подобається, що в магазині постійно з’являються новинки, і що є бюджетні варіанти — не обов’язково витрачати купу грошей, щоб мати гарні нігті. Я навіть мамі і подрузі радила — тепер ми всі «залежні» від цього магазину.

Серйозно, якщо ви теж хочете почати робити манікюр вдома — краще за Ameli-nails поки що не знайшла. Швидко, просто, зручно. А ще й приємно, бо все гарне і якісне. Рекомендую від душі.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz