Teddi
♂
| Date: Нд, 29.06.2025, 12:51 | Message # 1 |
| Хочу пройти профілактичний огляд у мамолога, бо вже давно не перевірялась, а вік підказує, що пора. Живу в Києві, і хотілося б знайти фахівця, якому можна довіряти, без формального підходу. Бажано, щоб усе було в одному місці — консультація, діагностика, можливо, навіть лікування, якщо щось знайдуть. Якщо хтось уже звертався до хороших мамологів — напишіть, будь ласка, конкретно до кого саме, і чи варто записуватись заздалегідь? Можливо, хтось підкаже сайт, де можна переглянути інформацію про лікарів?
|
|
|
|
Twerty
♂
| Date: Нд, 29.06.2025, 13:54 | Message # 2 |
| У мене така ж історія була — довго не могла знайти нормального мамолога, бо відгуків багато, але довіряти не всім можна. В результаті зупинилась на «Центрі Мамології №1» — і не пошкодувала. Там є зручна сторінка, де зібрана повна інформація про кожного лікаря з фото, досвідом і спеціалізацією: https://mamolog.com.ua/likari/ Дуже зручно, бо можна одразу обрати, хто найбільше підходить саме для твого випадку. Я ходила до лікарки з великим досвідом по УЗД — все пояснила, уважно оглянула, не поспішала, призначила додаткову діагностику і чіткий графік спостереження. Бонус — приємна атмосфера і персонал не хамить, а навпаки — допомагають розібратись, якщо щось неясно. Раджу почати з перегляду їхніх лікарів на сайті — реально полегшує вибір.
|
|
|
|