ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Вт, 29.07.2025, 07:32

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Чи потрібне туристичне страхування?
AnnaAnna    Date: Пн, 14.07.2025, 11:24 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Чи потрібне туристичне страхування? Скажімо я їду на море, я ж не планую там щось таке робити щоб травмуватися. То чи варто витрачати ті лишні пару сотень гривень? Ваша думка

Algrinus    Date: Пн, 14.07.2025, 15:45 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Цитата AnnaAnna ()
Чи потрібне туристичне страхування? Скажімо я їду на море, я ж не планую там щось таке робити щоб травмуватися. То чи варто витрачати ті лишні пару сотень гривень? Ваша думка

Так воно ніби і будеш просто лежати, але от у тому і штука, що несподівані ситуації не питають, чи ти планував їх чи ні. Сонячний опік, харчове отруєння, застуда через кондиціонер — усе це, на жаль, трапляється навіть у найбільш «спокійних» подорожах.

Звісно, ніхто не бажає собі неприємностей у відпустці, але от мати захист — це як носити парасольку в сумці: може й не знадобиться, але якщо раптом дощ — дуже вдячний, що вона там є.

А коштує це справді небагато. Щоб не бігати по страховим, можна просто оформити поліс туристичного страхування онлайн через hotline finance — обрати країну, дати, і готово.

Тож краще витратити ті пару сотень, ніж у разі чогось витягнути кілька тисяч на лікування за кордоном. Спокій і безпека в дорозі того точно варті.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz