ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Сб, 16.08.2025, 16:48

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Які чипси вам подобаються?
Diez    Date: Сб, Сьогодні, 14:15 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Давайте обговоримо таку цікаву тему - хто які чипси полюбляє. Планую влаштувати вечірку у себе вдома, хочу зробити такий лайт швецький варіант, зі смачними закусками, напоями й музикою. Думаю, що чипси - це якраз те, що усім сподобається. Але звичайні зі смаком сиру чи бекону вже трохи набридли. Хотілося б здивувати гостей чимось новим, незвичним.

bewok    Date: Сб, Сьогодні, 14:20 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

На свій день народження типа того що ви хочете, влаштував. Вирішив придбати чипси з більш оригінальними смаками - наприклад, зі смаком васабі, піци, тайського карі чи навіть огірка! І це справді зайшло, бо всі почали їх обговорювати, дегустувати й навіть сперечатися, які кращі. Це перетворилося на маленьку гру - кожен пробував і висловлював думку. Раджу зробити мікс: трохи класики для тих, хто не любить експериментів, і кілька яскравих, незвичних варіантів, щоб створити особливу атмосферу.

Diez    Date: Сб, Сьогодні, 14:21 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Мені подобається зробити дегустацію прямо під час вечірки - цікава ідея! Точно буде веселіше, ніж просто виставити тарілки на стіл. Думаю, спробую підібрати кілька смаків, про які ніхто з друзів навіть не чув. Мені вже подобається думка, що звичайні чипси можуть стати частиною розваги.

Lima    Date: Сб, Сьогодні, 14:46 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Недорогі та смачні - чипси Люкс https://maudau.com.ua/category/chipsy/product_brand=ljuks та і смаків багато можна вибрати, наприклад зі смаком лосося у вершках або краба. Я такі чипси замовляю інтернет-магазином maudau. У них у каталозі завжди є різні смаки - класичні, так і нові, які важко знайти в офлайн-магазинах. Дуже подобається, що там регулярно проводять акції та знижки. Навіть є безкоштовна доставка при замовленні на певну суму, це зручно, особливо якщо береш не тільки чипси, а й інші продукти.
Магазин працює швидко, доставка приходить без затримок. І так чудово, що там можна знайти не тільки чипси, а і багато чого смачного. Якщо ви плануєте вечоринку, то в Маудау ви знайдете напої, солодощі, печиво та багато чого іншого.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz