ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Чт, 11.09.2025, 01:10

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Хочу втекти від міської метушні
AnnaAnna    Date: Ср, Вчора, 22:31 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Хочу втекти від міської метушні.. так я люблю Київ, але мені не подобається жити в такому переповненому місті.. тому хочу купити квартиру десь неподалік, щоб жити в тиші, але зручно їздити на роботу. Що порадите?

Algrinus    Date: Ср, Вчора, 23:09 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Цитата AnnaAnna ()
Хочу втекти від міської метушні.. так я люблю Київ, але мені не подобається жити в такому переповненому місті.. тому хочу купити квартиру десь неподалік, щоб жити в тиші, але зручно їздити на роботу. Що порадите?

Як на мене, то втома від міської метушні знайома багатьом. Київ — прекрасне місто, але життя в ньому може бути дуже виснажливим. Ідея перебратися кудись неподалік, щоб жити в тиші, але при цьому не втрачати зв’язок з містом, — дуже розумна.

Зараз багато людей обирають саме такий формат. Особисто я вважаю, що такі міста, як Буча, Ірпінь чи Гостомель, — це ідеальний варіант. Вони знаходяться зовсім близько до Києва, що дозволяє без проблем їздити на роботу, але при цьому там зовсім інша атмосфера. Більше природи, свіже повітря і, що найголовніше, — відчуття спокою. Наприклад, у Бучі є дуже цікавий ЖК Гранд Бурже, який зараз набирає популярності. Там є і своя інфраструктура, і все продумано для комфортного життя. Подивись, може, тобі сподобається. Такі місця — це справжнє поєднання міських зручностей та заміського затишку, і це саме те, що ти шукаєш.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz