ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Сб, 21.03.2026, 00:18

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Лімфедема більше не контролює моє життя
mrcFOT2O    Date: Пт, Вчора, 22:35 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Після травми та кількох операцій на нозі почався сильний набряк, який не проходив місяцями. Лімфостаз (лімфедема) прогресував швидко: шкіра ставала щільною, нога важкою, з’являлися виразки, я майже перестала виходити з дому. Лікарі казали, що це хронічно і повністю не вилікується. Але потім я дізналася про метод КФПТ за Foeldi — комплексну фізичну протинабрякову терапію, яку вважають золотим стандартом у Європі та США. Це не просто масаж, а ціла програма: спеціальний мануальний лімфодренаж, компресійне бандажування, вправи, догляд за шкірою. У центрі, де застосовують саме цю методику, мене супроводжували поетапно. Спочатку інтенсивна фаза — набряк зменшився в рази, потім підтримувальна — навчили, як підтримувати результат самостійно. Зараз нога майже не відрізняється від здорової, набряк контролюється повністю, біль зник, я знову ходжу без обмежень. Метод працює навіть на пізніх стадіях, без операцій і медикаментів. Якщо ви або ваші близькі стикаєтеся з лімфедемою — не відкладайте, бо правильно проведена КФПТ by M.Foeldi дійсно змінює якість життя. Подробиці тут: https://proremont.tech/kogda-n....nostika .

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz