ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Сб, 21.03.2026, 00:55

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Повернення легкості після лімфостазу
mrcFOT2O    Date: Пт, Вчора, 22:49 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Лімфедема почалася після видалення лімфовузлів, нога сильно набрякла, стала твердою, боліла при найменшому дотику. Звичайні ліки та еластичні бинти не допомагали, набряк повертався знову і знову. Я вже змирилася з думкою, що так буде завжди. Але в одному центрі мені запропонували лікування за методом КФПТ by M.Foeldi — це комплексна протинабрякова терапія, яка справді вважається найкращою у світі для таких станів. Програма включає ручний лімфодренаж за спеціальною технікою, багатошарове бандажування, спеціальні вправи та догляд. Проходила інтенсивний курс кілька тижнів — набряк зменшився на 70-80%, шкіра пом’якшала, з’явилася легкість. Потім перейшла на підтримувальний етап з компресійним трикотажем. Зараз підтримую результат самостійно і відчуваю себе повноцінною людиною. Метод безпечний, безопераційний, працює навіть при важких стадіях. Якщо ви боретеся з лімфостазом — цей підхід може стати вашим порятунком. Я нарешті повернула контроль над своїм тілом. Дізнатися всі деталі: https://lcs.com.ua/ru....alostiu .

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz