ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пн, 01.06.2026, 23:41

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Преміальна якість яку я перевірив на собі
Sulivor    Date: Пн, Сьогодні, 22:16 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Я завжди скептично ставився до фрази преміальна якість у будівельних матеріалах, бо часто це просто маркетинговий хід. Але з рідкими шпалерами YURSKI довелося визнати свою неправоту. Все почалося з упаковки: суміш була однорідною, без грудочок та сторонніх включень. Під час приготування вона розчинялася рівномірно, не залишаючи пилу. Нанесення теж відбулося легко – маса лягала на стіну, як масло, не текла і не тріскалася після висихання. Через три місяці я перевірив, чи немає відшарувань або зміни кольору. Все залишилося в ідеальному стані, навіть на сонячній стороні кімнати. Один знайомий, який заощадив і купив дешевший варіант, вже через місяць помітив жовтизну та осипання. Тут же склад явно підібраний грамотно: міцні волокна тримають форму, колір не вицвітає. Виробник використовує якісні сполучні компоненти, тому покриття виходить міцним, але при цьому паропроникним. Підсумок: ви переплачуєте не за бренд, а за довговічність та відсутність головного болю після ремонту. Повні відомості: https://citylife.kyiv.ua/2026....-gorode .

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz