ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пн, 01.06.2026, 23:41

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Досвід використання на кухні та в коридорі
Sulivor    Date: Пн, Сьогодні, 22:31 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Багато хто каже, що рідкі шпалери підходять лише для спалень або віталень, а на кухні чи в коридорі вони швидко зіпсуються. Я вирішив посперечатися з цим стереотипом і зробив рідке покриття в обох приміщеннях. Для кухні я обрав спеціальну серію YURSKI, призначену для підвищеної вологості. Минуло вже півроку активного використання. Поруч із плитою з’явилося кілька бризок жиру, але їх вдалося легко видалити вологою губкою з милом. У коридорі покриття теж показало себе добре: стіни не бояться випадкових дотиків брудними руками або подряпин від сумок. За рахунок того, що шпалери еластичні, вони не розтріскуються, як звичайна фарба. Єдиний момент – на кухні я не раджу робити таке покриття безпосередньо над плитою. Але на інших стінах воно веде себе чудово. До того ж, якщо якась ділянка забрудниться невиведеною плямою, її завжди можна локально замінити. Це величезний плюс у порівнянні з миючими шпалерами, які часто відклеюються по краях. Прочитати докладніше: https://studlib.org.ua/tsikave....vyatamy .

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz