ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пн, 01.06.2026, 23:41

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Економія та простота нанесення своїми руками
Sulivor    Date: Пн, Сьогодні, 22:48 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Я не професійний будівельник, але зробив ремонт у двох кімнатах самостійно. Рідкі шпалери YURSKI стали для мене справжньою знахідкою з точки зору економії та простоти. По-перше, не потрібно ідеально вирівнювати стіни шпаклівкою до нуля. Досить закрити великі вибоїни, і все. Це заощадило мені купу грошей на роботі майстрів. По-друге, процес нанесення інтуїтивно зрозумілий: розмішав суміш у воді, почекав, накидав на стіну і розрівняв теркою. Без смуг, без підгонки рулонів, без безкінечного промазування клеєм. Витрата теж приємно здивувала – одного пакування мені вистачило на більшу площу, ніж заявляв продавець у звичайному магазині. Звісно, довелося трохи потренуватися на непомітній ділянці, але вже друга стіна вийшла ідеально. Якщо порахувати гроші на матеріалах та час на ремонт, то рідкі шпалери виявилися вигіднішими за будь-які інші варіанти. А головне – немає відчуття, що ти зробив щось гірше за професіонала. Стіни виглядають дорого та акуратно. Рекомендую усім, хто цінує свій час та нерви. Подивитися докладніше: https://obukhiv.info/ru....ryvkami .

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz