| Sulivor
♂
| Date: Ср, Сьогодні, 00:17 | Message # 1 |
|
| Багато хто думає, що в Україні сонця достатньо, і досвічування — це зайва розкіш. Я теж так міркував, поки не спробував виростити ранні огірки в лютому. Результат був плачевним: рослини витягнулись, зав'язей майже не було, а смак залишав бажати кращого. Виявилось, що навіть у світлий день спектр світла в теплиці не збігається з природним, особливо коли скло або полікарбонат дають заломлення. Я почав вивчати питання агротехніки і зрозумів, що правильне освітлення збільшує фотосинтез на десятки відсотків. Це не просто лампи, це ціла наука про довжину хвиль та інтенсивність. Я встановив сучасні світлодіодні панелі, які споживають мало електроенергії, але дають рослинам те, чого вони потребують. І знаєте, тепер моя зелень росте навіть у похмурі дні так, ніби над нею вічне літо. Різниця в щільності листя та швидкості достигання помітна неозброєним оком. Тому якщо ви хочете отримувати продукцію поза сезоном, ставтеся до світла як до добрива. Перейти за посиланням: https://topiclab.com.ua/chomu-p....-gorodu .
|
|
|
|
|