ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пн, 17.08.2026, 18:11

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Економія та ефективність хімії для дому
Kostaray    Date: Пн, Сьогодні, 17:10 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Довгий час я була впевнена, що хороша хімія для дому – це дорого. Дивлячись на цінники професійних лінійок, я відверто лякалася і купувала найдешевші аналоги. Але якось я вирішила порахувати реальну вартість одного прибирання. Дешевий засіб коштує 100 гривень, але для ефективного чищення жирної духовки мені потрібно використати половину пляшки. Професійний концентрат коштує 300 гривень, але його вистачає на 10-15 таких чисток, адже розводити його потрібно у воді. Математика була безжальною: у перерахунку на одне застосування якісний продукт виявився втричі дешевшим. Крім того, через свою потужну формулу він працює швидше, а значить, менше часу я витрачаю на стояння біля раковини. Я перестала економити на копійках і почала купувати великі каністри або концентрати. Це ще й екологічніше, адже менше пластикових пляшок вирушає на смітник. Зараз я заощаджую не лише гроші, а й ресурси планети, що для мене важливо. Я також помітила, що кращі засоби менше піняться і краще змиваються, тому немає потреби витрачати тонни води на ополіскування посуду чи підлоги. Отже, моя порада всім, хто вважає себе економним: рахуйте не ціну за флакон, а вартість одного ефективного застосування. Ви будете здивовані, але чисті поверхні можуть коштувати менше, ніж бюджетні рідини-пустушки. Прочитати докладніше: https://chistahata.com.ua/pobutov....yrannya .

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz