| Kostaray
♂
| Date: Пн, Сьогодні, 19:31 | Message # 1 |
|
| Раніше я думав, що сертифікат на штучний камінь – це просто папірець для краси. Але виявилося, що це документ, який підтверджує безпеку матеріалу для здоров'я та його стійкість до навантажень. Коли виробник має офіційний сертифікат, це означає, що він проходить перевірки на вміст стиролу та на радіаційний фон. І найцікавіше, що ціна при цьому залишається низькою, бо компанія не витрачає гроші на рекламу посередників, а вкладає їх у якісний кварцовий пил та акрил. Я порівняв кошториси від різних магазинів і здивувався: у виробника вартість квадратного метра була на 30% нижчою. Мені пояснили, що це відбувається тому, що вони відрізають ланцюжок перепродажу. Вони купують гранули великими партіями, зберігають їх у власному складі і одразу пускають у виробництво. Жодних націнок за зберігання на чужому складі чи за транспортування між містами. До того ж власна лабораторія перевіряє кожну партію сировини на відповідність стандартам. Я отримав не просто дешево, а безпечно, міцно та з документами, які я міг пред'явити своєму дизайнеру для узгодження проєкту. Подробиці тут: https://dovana.com.ua/ru....fartuka .
|
|
|
|
|