ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пт, 25.09.2026, 07:13

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 0
  • 1
Важливі нюанси вибору автошколи
Kostaray    ♂ Date: Пт, Сьогодні, 01:21 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Коли я шукав автошколу, у мене було відчуття, що я обираю не просто заняття, а свого партнера на довгі місяці. На свій досвід скажу: звертайте увагу на деталі. Перше, що я зробив – перевірив наявність ліцензії. Це фундамент, без якого немає сенсу говорити про якість. Друге – я почитав відгуки, але не ті, що на сайті, а в соціальних мережах та на форумах, де пишуть реальні учні. Третє – я зателефонував і запитав про інструкторів. Мені було важливо знати, чи є серед них ті, хто працює з новачками, які ніколи не тримали кермо. Я також звернув увагу на стан автомобілів, коли прийшов на первинну консультацію. Якщо машина стара та занедбана – значить, до учнів ставляться так само. Не менш важливим було розташування. Я образ філію недалеко від дому, щоб не витрачати зайвий час на дорогу до місця занять. Також я попросив показати мені програму навчання: скільки годин теорії, скільки практики. Бо деякі школи намагаються зекономити на реальних годинах за кермом. І, звісно, ціна. Але я не гнався за найдешевшим варіантом. Вирішив, що краще заплатити трохи більше, але отримати якісне навчання, ніж потім боятися виїжджати на дорогу. Повні відомості: https://zastava.com.ua/navchan....ku.html .

• Сторінка 1 з 0
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz