Ліки проти молочниці
|
|
AnnaAnna
♀
| Date: Ср, 30.03.2022, 20:08 | Message # 1 |
| Доброго вечора усім. У мене таке питання. Щодо лікування. Порадьте, будь ласка, гарний та ефективний препарат проти молочниці. Тобто кандидоза. Бажано такий, який самі приймали. Чекаю на ваші відповіді.
|
|
|
|
bewok
♂
| Date: Ср, 30.03.2022, 20:12 | Message # 2 |
| У мене жінка лежала у лікарні з ковідом. їй кололи антибіотики. Сильні. От у ней теж була молочниця. Якщо треба, можу спитати, чим вона лікувалася. Їй допомогло вже на перший день.
|
|
|
|
AnnaAnna
♀
| Date: Ср, 30.03.2022, 20:31 | Message # 3 |
| Якщо вам не важко, спитайте, будь ласка, як та чим ваша дружина лікувала молочницу. Ліків у аптеці зараз багато, але хотілося б ті препарати, які дійсно допомагають людям.
|
|
|
|
bewok
♂
| Date: Ср, 30.03.2022, 20:44 | Message # 4 |
| У склад більшості ліків від кандидозу входить така діюча речовина, як флуконазол. Але є такий медичний препарат, який так є називається. Флуконазол https://apteka-ds.com.ua/product....0024129 - це ефективні ліки від молочниці. Починають діяти з прийомом вже першою капсули. Саме такі ліки приймала моя дружина. Як їх приймати, можете прочитати в анотації. Зайдіть на сайт - та є вся потрібна інформація щодо прийому, дозування, побічних реакцій та інше. Там же можете й ціни подивитися. Наприклад, ось така капсула коштує 22 гривні.
|
|
|
|