ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Пн, 26.01.2026, 15:29

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Новости футбола
Vikki    Date: Нд, 29.01.2023, 18:00 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Добрый день. Любители футбола, где вы читаете новости и смотрите расписание и результаты матчей?

ann5    Date: Нд, 29.01.2023, 19:25 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Заблоковані

Может вам этот сайт поможет https://www.ua-football.com/foreign/champions_league ? Я без него уже как без рук. Часто не получается смотреть важные матчи, но я здесь смотрю счет онлайн и читаю комментарии. Счет узнаю сразу, даже не просматривая матч. Вообще сайт полезный для любителей разных видов спорта. Здесь не только о футболе можно читать, а и о других видах спорта.

TheoHernandez    Date: Пн, 23.12.2024, 16:44 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Усвідомлення того, що ми тут можемо поспілкуватися щодо новин, дуже сильно мене тішить, адже на сьогоднішній день важливо завжди бути в інформаційному ресурсі, який дає нам змогу завжди точно знати, що відбувається просто зараз у світі. Для цього так само необхідно використовувати якісний новинний портал, який може надавати всі найактуальніші та перевірені новини. Завдяки тому, що такий у мене є, я більше дізнався про те, що таке альткоїни, а також про топ найкращих альткоїнів 2024 року та загалом багато нового для себе відкрив у світі криптовалюти. Завдяки різномаїттю інформації, я можу без усіляких проблем збільшувати коло своїх знань. Таким чином, завдяки якісній роботі та своєчасній публікації, цей портал надає мені можливість бути завжди в курсі новин, а це, своєю чергою, надає можливість більш об'єктивно оцінювати всі новини та події.

ToMori    Date: Пн, Сьогодні, 13:14 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

У кожному футбольному матчі ключову роль відіграє футбольний арбітр. Він стежить за дотриманням правил, приймає швидкі рішення та забезпечує чесність гри. Без його уважності навіть найзахопливіший матч може втратити справжню спортивну цінність. Важливо пам’ятати, що арбітр не лише контролює гру, а й сприяє безпеці гравців на полі.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz