ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Сб, 23.11.2024, 19:19

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Футбол новости
ann5    Date: Вт, 31.01.2023, 19:30 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Я ищу в интернете сайт о футболе.
Может у вас есть хорошие варианты?

Vikki    Date: Ср, 01.02.2023, 02:54 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

За кого болеете? Я люблю итальянский футбол и все новости узнаю на сайте https://www.ua-football.com/foreign/italy . Чемпионат Италии по футболу всегда отличался своими тактическими поединками. На сайте вы всегда найдете обзор чемпионата, информация о лиге обновляется очень быстро, поэтому читателям всегда доступна только актуальная информация.

YayaToure    Date: Пн, 14.10.2024, 12:36 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

В умовах нашого сьогодення, я можу з повною впевненістю сказати, що без новин взагалі нікуди, бо саме вони наповнюють наш день інформацією. Завдяки якісному новинному порталу, можна завжди перебувати в інформаційному просторі, а також дізнаватися для себе нове. Мені пощастило, що завдяки порталу kyivtime.co.ua я можу без проблем читати новини на будь яку тематику. Так до прикладу, я почав читати новини, які пов'язані з місцевими зонами відпочинку, про котрі мешканці столиці могли навіть і не чути. Саме на такий матеріал, я нещодавно натрапив, у котрому йшлося про те, куди піти в Києві - топ-10 найкрасивіших парків столиці https://kyivtime.co.ua/kudy-pi....tolytsi, ця стаття надала мені неаби яку кількість ідей для прогулянок з родиною та коханою людиною, і це дуже круто. Що мене також дуже сильно тішить, так це той факт, що вони роблять якісний матеріал вже не перший рік і в цьому показнику є найкращими в країні. Тому друзі, якщо ви наразі в пошуках якісного новинного порталу, я вам рекомендую звернути на них увагу.

Na_Tasha    Date: Пт, 25.10.2024, 16:05 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Стаття чудово пояснює, чому Джордан Хендерсон вирішив повернутися до європейського футболу https://fcbershad.com.ua/pislya-....-futbol Автор не лише перелічує факти, а й досліджує глибинні мотиви, що стояли за рішенням гравця. Це справді цікаво, адже ми часто бачимо лише зовнішній бік переходів футболістів, але в цій статті автор підняв питання особистих цілей та прагнень, якими керувався Хендерсон. Дуже сподобалася частина, де описано, як саудівська ліга та її культурні особливості вплинули на його кар'єрний шлях. Автор подав матеріал настільки доступно, що я відчув себе ближчим до подій. Ця стаття — чудова можливість для фанатів не лише слідкувати за кар'єрою Хендерсона, а й зрозуміти, що впливає на такі рішення.

Virena    Date: Пт, 25.10.2024, 16:11 | Message # 5
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

цікаво

Virena    Date: Пт, 25.10.2024, 16:17 | Message # 6
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група: