ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Нд, 06.10.2024, 08:37
 
Поновлені теми
 
        

пошук по сайту:

 

 
НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Весілля вже на підході
CasioPeya98    Date: Ср, 16.08.2023, 15:50 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
3
Весілля вже на підході, і час вибрати ідеальний костюм для нареченого! Завітайте до https://wedding-market.ua/catalog/cholovichi_kostjumi весільного салону та виявіть широкий вибір чоловічих костюмів, створених для особливих моментів. І якщо ви хочете бути стильним і комфортним у спеку, не забудьте про вечірній костюм з краваткою-метеликом – смокінг.
 


IceBaby    Date: Ср, 29.05.2024, 10:54 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
5
В мае мы сыграли в ресторане для свадьбы в Киеве "Принада" https://prynada.com.ua/banquets/wedding-restaurant/ торжество дочери. Ресторан полностью оправдал ожидания! Все гости были в восторге от уровня обслуживания и кухни. Большой зал идеально подходит для свадьбы - интерьер очень красивый, подчеркивает статус мероприятия. Официанты выкладываются на все 100. Отдельное спасибо банкетному менеджеру, вела наш банкет с момента бронирования и до самого конца. Очень вкусная украинская кухня.
 


Nikki_23    Date: Чт, 30.05.2024, 15:26 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
1
Недавно придбала в Kimberli золоту каблучку з діамантом https://kimberli.ua/catalog/kabluchki-z-brilyantami і залишилася дуже задоволена. Каблучка виглядає просто розкішно, діамант сяє як зірка. Якість прикраси на найвищому рівні, а обслуговування дуже професійне та приємне. Рекомендую цей ювелірний магазин всім своїм подругам!
 


  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:



 
     
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz