ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Нд, 06.10.2024, 02:37
 
Поновлені теми
 
        

пошук по сайту:

 

 
НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Международные перевозки грузов
CasioPeya98    Date: Пн, 28.08.2023, 15:10 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
3
международная перевозка груза - это транспортировка товара выбранным транспортным средством в другую страну. Доставка считается международной если проходит через территорию другого государства, через границу соседней страны.
 


zaiser51    Date: Сб, 02.09.2023, 23:42 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Потрібна допомога у врегулюванні питання щодо відшкодування боргу через порушення угоди про надання міжнародних транспортних послуг? Наша команда юристів готова допомогти вам у цій складній справі. Дізнайтеся більше про наші послуги та способи співпраці на нашому веб-сайті за цією посиланням: https://www.grandliga.com/styagnennya-borgu-v-ukrayini/. Ми готові допомогти вам в відновленні ваших фінансових інтересів.
 


korovka33    Date: Пн, 13.05.2024, 11:18 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
8
Компанія EA Logistic робить свій постійний внесок у розвиток сучасного бізнесу, покращуючи комфорт нашого повсякденного життя, переміщуючи вантажі різного характеру та складності, допомагаючи людям економити час та гроші, як в особистому житті, так і в комерційній діяльності. Окрім великого досвіду роботи, сервіс міжнародні перевезення вантажів https://ea-logistic.com.ua/ua/mizhnarodni-vantazhoperevezennya/ надає доступні ціни на послуги, великий вибір видів транспорту, а також можливість перевезення збірного вантажу.
 


  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:



 
     
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz