ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Сб, 05.10.2024, 03:23
 
Поновлені теми
 
        

пошук по сайту:

 

 
НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дистанционное обучение
Александра    Date: Пт, 22.09.2023, 15:50 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
5
Если вы задумались про дистанционное обучение для своего ребенка, могу рекомендовать обратиться сюда https://kidslife.org.ua/formaty-navchannia/bazova-dystanciyka/
 


StTehnik    Date: Чт, 08.02.2024, 10:37 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Повідомлень:
16
Университеты Словакии представляют богатое образовательное наследие и высокий стандарт обучения. Страна гордится своими академическими учреждениями, которые предлагают широкий спектр образовательных программ и исследовательских возможностей. Студенты со всего мира приезжают сюда, чтобы получить качественное образование и вдохновляющую атмосферу учебных заведений. Университеты Словакии https://slovakstudy.com/universitety/ постоянно стремятся к инновациям и развитию, привлекая талантливых преподавателей и исследователей. Фраза "Университеты Словакии" является символом превосходства в образовании и исследованиях, отражая стремление страны к академической совершенности.
 


Luda123    Date: Чт, 08.02.2024, 10:43 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці
 
Навіть у воєнний час я люблю читати новини, пов'язані з позитивними моментами, які відбуваються в моїй країні, Україні. Наприклад, на порталі новин - https://newsukr.com.ua/. Я  дізнався, що розпочали будівництво заводу під Києвом для виробництва "байракторів". Україна розпочинає запуск "спеціальних" поїздів, щоб в подорожі відчувати себе частиною європейської нації. Також було цікаво дізнатися, скільки жінок потрібно в українській IT, щоб замінити чоловіків в Україні. У лютому українці можуть отримати зимову допомогу у розмірі 16 тис. грн. Як це відбудеться? Цікаво. Тож читайте даний  інформаційний портал.
 


  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:



 
     
Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz