ПОЕТИЧНИЙ ФОРУМ

RSS    Правила форума   Чт, 21.08.2025, 17:48

Поновлені теми

пошук по сайту:

НОВІ СТОРІНКИ ТВОРІВ:

Сергій МОСТЮК
Руслан БАРКАЛОВ
Василь КОРОТКИЙ

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Стоматологія Київ
CasioPeya98    Date: Пт, 02.02.2024, 11:48 | Message # 1
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Шукаєте надійний та досвідчений стоматологічний центр, де можна отримати якісні стоматологічні послуги? стоматологія київ - це місце, де ваша усмішка отримає високопрофесійний догляд та найкращий результат. Ми працюємо з сучасними технологіями та використовуємо найкращі матеріали для досягнення найкращих результатів. Наша команда професіоналів завжди готова надати вам індивідуальне консультування та відповісти на всі ваші запитання. Довірте своє усмішці нашим фахівцям та отримайте якісну стоматологічну допомогу у europe-stomatolog-centr.ua . Ми прагнемо зробити вашу усмішку яскравою та здоровою!

korovka33    Date: Пт, 14.02.2025, 11:55 | Message # 2
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Ортодонтична стоматологія допомагає якісно та надійно виправити прикус, зробити зуби рівними, а посмішку гарною. Неправильне розташування зубів може викликати проблеми зі здоров’ям, включно з дискомфортом під час жування та головним болем. Інноваційні брекет-системи, елайнери та інші методи корекції дозволяють досягти ідеального результату. У стоматологічній клініці Тетяни Конової працюють досвідчені ортодонти, які підберуть найкраще рішення саме для вас. Сучасна ортодонтія https://stomatologiya-konova.com/uk/category-services/ortodontiya-uk/ – це не лише естетика, а й здоров’я на довгі роки.

Anton_Lerner    Date: Чт, 27.02.2025, 18:35 | Message # 3
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Рекомендую звернутися до UviDent, якщо вам важливо отримати чесну та якісну стоматологічну допомогу. Тут працюють досвідчені лікарі, які не нав’язують зайвих процедур і пропонують оптимальні рішення для кожного пацієнта.

Міла000    Date: Чт, 13.03.2025, 08:18 | Message # 4
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Була в FrankoLab на встановленні цирконієвих коронок. Дуже задоволена! Лікарі уважні, все пояснили, підібрали колір, щоб не відрізнялись від своїх зубів. Робота ювелірна, виглядає природно. Сучасне обладнання, комфортне крісло – взагалі атмосфера спокійна, без зайвого стресу. Ціни адекватні, не найдешевші, але за якість варто заплатити. Якщо ще колись доведеться щось робити – тільки сюди!

Anton_Lerner    Date: Чт, 27.03.2025, 18:24 | Message # 5
    ПРОФІЛЬ

Надіслати приват

Не в мережі
Група:
Реєстровці

Як я вже казав, я завжди звертаю увагу на те, як у клініці ставляться до пацієнтів, і Стоматологія Борщагівка https://www.uvi.dental/ мене приємно здивувала. Тут не тільки лікують зуби, а й надають рекомендації для подальшого догляду, що дуже важливо. Атмосфера в клініці надзвичайно затишна, а персонал завжди уважний та доброзичливий. Тепер я із впевненістю рекомендую це місце кожному, хто шукає високоякісну стоматологічну допомогу.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2006 Хостинг від uCoz